Kulový kohout přírubový plyn

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Plyn on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


KULOVÝ UZÁVĚR PŘÍRUBOVÝ Máte zájem o naše produkty? Cena produktu bez dopravy Dos. ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY, s. Kulový kohout litinový přírubový pro plyn. Skladem u dodavatele.


Giacomini R258D kulový koh. Ventil kohout , Bombička. KULOVÝ KOHOUT PŘÍRUBOVÝ CELOSVAŘOVANÝ Teplota max. Jednodílný kulový kohout s redukovaným průtokem.


Vyroben z uhlíkové oceli DIN St-. X-F(F F F7)-MD(MDS) E. FF Nerezové kulové kohouty využívané jako uzavíratelná armatura pro kapaliny a plyny. Konstrukce a je vhodná pro zemní plyn , zkapalněné ropné plyny či neagresivní plynné medium až do tlaku MPa. Výhodou je velký teplotní rozsah pro použití média i pracovního prostředí, podle typu kohoutu.


Připojení je možno volit závitové. Vyrábí se v rozmezí průměrů od DNdo DN5a pro základní druhy připojení k rozvodné soustavě : závitové, přivařovací, přírubové i různé kombinace. Kulové kohouty přírubové a mezipřírubové slouží pro uzavření a otevření hlavních řadu plynovodů. Voda-topení- plyn Armatury Kulové kohouty.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Informace o použití, technický popis, materiály, příslušenství, katalogové listy. První brněnské strojírny (PBS), zejména zavádění způsobu ovládání a technologického připojení potrubních částí a armatur.


MEIBES významný světový výrobce a dodavatel systémů pro topnou techniku. SÍDLO SPOLEČNOSTI Herz, s. Třídílný kulový kohout , z uhlíkové nebo nerez oceli, celonerezová plná koule. Vysoké parametry: PN 1DN 8-5 PN pro DN – DN 150. Maximální teplota až 2st. Kohout je plně rozebiratelný a veškeré dílce jsou.


Kulový kohout přírubový plyn

KOHOUT kulový přírubový DN 2ALKA typ 0PN (IVR 77) Ks: 34. Dvojdílný přírubový kulový kohout z nerezové oceli s plným průtokem vhodný jak. Typ MF – vnitřní, vnější závity. Funkce: Regulační kulový kohout je přestavován pomocí otočného pohonu.


Otočný pohon je řízen běžně dodávaným regulačním systémem. Kulové kohouty, filtry a zpětné klapky přírubové - POLIX - Kvalitní kulové kohouty z tvárné litiny pro vodu, plyn , vzduch a další neagresivní média.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice