Petriho misky plast

Nastavitelný zásobník misek. Petriho misky produkt ů. Popisovače oboustranné Sharpie TM. Sada osmi barevných oboustranných popisovačů s plstěným hrotem.


Rouška ústní, ETHYLALKOHOL, Dezinfekce na ruce Anti-COVID WHO, IS. Sada dvou průhledných skleněných misek o průměru 1mm a výšce mm, které spolu tvoří uzavřený kontejner. Pro každou šarži výrobku je vydáno potvrzení o sterilitě podle ČL. Materiál Sodnovápenaté sklo. Kontaktujte nás INSET spol.


BANQUET (56) VETRO-PLUS (7) zrušiť filter. Skladem (63) zrušiť filter. Hodnotenie (63) (0) (0) (0) (0) (0) zrušiť filter. Zobraziť katalóg Zobraziť zoznam s obrázkami. Dvojité misky z čirého skla, odolného vůči vysokým teplotám, v různých velikostech a děleních pro.


Petriho misky plast

V závěru uvádíte, že nedoporučujete používat pohledové betony v exteriéru. Polystyren je pevný, snadno lámavý a levný plast. Jednorazové (PS) petriho misky vhodné ku kultivácii mikroorganizmov na pevných živných. Vyžiadať cenovú ponuku. Výška misky 1mm, průměr misky 8mm, síla stěny 1±2.


Balení (ks): x 20. Ak začiarknete toto políčko, potom zostanete prihlásený aj po vypnutí prehliadača. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Zdravotnícke pomôcky, laboratórne sklo, petriho misky , diagnostiká Spoločnosť Lukas s. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry, konduktometry, laboratorní pece a sušárny. Uvedená cena je za balení. Rehabilitační pomůcky.


Katalog firem ifirmy. Vám ušetří spoustu času. Sterilizovatelné etylén oxidem, chemicky sterilizovateln. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Formáty etiket jsou ideálně přizpůsobeny rozměrům většiny misek dostupných na trhu. Potisk a etiketa jsou odporné vůči mnoha destrukčním faktorům. Plast pro zdravotnictví Bezpečnost práce a laboratorní pomůcky Bezpečnost práce a laboratorní pomůcky. Výrobce: Alfred Becht GmbH.


Misky Instrument- plast. Hager Werken - Jednoduché plastové misky na nástroje. Firma Braha Plasty s. Plastové misky , dózy, kelímky a lahvičky potřeb. VWR International s r. Vývoj a sériová výroba plastových dílů.


Zabýváme se technologií vstřikování pře.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice