Plastový poklop na jímku

Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Standardně vyrábíme jednodílné nebo dvoudílné poklopy. Materiál použitý na výrobu poklopu je konstrukční polypropylen tmavě zelené barvy s UV.


Hlavní funkcí poklopu na jímku je pohodlný přístup dovnitř nádrže. V zásadě můžeme poklopy na jímky rozdělit na dva typy.

Tím prvním jsou plastové poklopy, po kterých se nedá chodit. Tento typ je tudíž vhodný pro nádrže, které stojí na pozemku stranou mimo rušnou cestu. Druhým typem jsou pochozí.


Poklopy plastové je možné vyrobit dle požadavku zákazníka. V nabídce najdete kompozitní, betonové a litinové poklopy. Vyrobíme pro vás víko libovolného tvaru i rozměrů a dodáme ho kamkoli po celé České. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku.


Výška obvodové hrany: mm Tl.

Barva: zelená Nepochozí Termín výroby: 2-týdny. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné.


Inzerát kryt na jímku ,septik, studnu v okrese Praha-výcho cena dohodou, od sarka. Popis: kameny jsou vyrobené z polyuretanového či cementového systému, nízká hmotnost, vysoká trvanlivost, snadná manipulace a možnost originálního provedení. Radíme Vám jak na to Snadno, rychle, levně, ale vždy kvalitně a ekologicky. Takto bychom mohli ve stručnosti charakterizovat náš projekt levnejimky. Manipulační klíč k poklopům Tetra.


Tetra pantograf na šachtu 800x800. Plastový poklop do 2Kg s dětskou pojistkou. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nabízíme kompletní sestavy na sběr a využití dešťové vody.


Sestavy jsou navrženy tak, že už zákazník nemusí nic dokupovat. Sestavy na využití dešťové vody máme buď na zálivku zahrady a mytí vozu nebo na splachování a praní. Na veškeré samonosné jímky a nádrže na vodu můžete čerpat dotace. Veškeré námi nabízené produkty dovážíme přímo od německého. Teleskopicý násatec na všechny nádrže a jímky.


Nastavení 2- 4mm.

Vážení zákazníci, následující oznámení odpovídá situaci z neděle 15. V souladu s rozhodnutím vlády České republiky ze dne 15. Naše poklopy mají spoustu výho podívejte se na podrobnosti. Ceny nejčastěji používaných.


Nakupte poklopy na revizní šachty za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí poklopy na revizní šachty po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Filtr jde vyjmout a vypláchnout. Vstup a výstup DN 100.


Vhodné pro instalaci před jímku. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakrytie inšpekčných šachiet vo vnútri objektov, kde je kladený dôraz na estetiku, určené k predláždeniu dlažbou do hrúbky mm, vnútorný rozmer (mm): 300.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice