Prodám záchod

Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodam záchod a vanu 1cm.

Hobby chov ze Saténu nabízí k rezervaci krásné králíčky, někteří i modroocí s odběr. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů chemické wc. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Chemické wc, chemický záchod , suché wc, kadibudka. Prodám vnitřky z toi budky.


Díky vývodu a šoupěti se nechá napojit na odpa uzavřít odtok a otevřít při naplnění. Při odběru všech 6i kusů sleva 5.

Je k němu krásný zánovní predstan. Pořizovací cena 700kč nyní za 500kč. Kompatibilní se všemi druhy hrudkujících steliv mimo těch na bázi dřevin. Koupeno na robotshop. V dobrém stavu,čistý udržovaný bez žádných oděrek.


Vhodný na stavbu či chatu. Záchod je uzamykatelný. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům. V prvním patře se nachází garáž, vstupní chodba, kuchyň, koupelna, záchod. Objekt je vytápěn ústředním topením na tuhá paliva.


Ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler. Suchý nikde nezateka dobrý stav. Důvod prodeje je koupě závěsného wc. Nutný odvoz cca 15km od ČB. Kontaktujte me pouze skrze e-mail.


Tec TE4vhodný pro 4lidi.

Pevne letiště vpředu, sezení do U vzadu rozložitelné na další letiště. Plynové i elektrické topení. Bojler na teplou vodu. Lednice (12v,plyn,El) záchod.


Venkovní led osvětlení, mover, držák na dvě kola vzadu. Inzerát ZÁCHOD v okrese Nový Jičín, cena 250Kč, od bilovec na Sbazar. Popis: Kompletní záchod kombinovaný včetně plováku, spodního těsnění a přívodní hadice. Zastřešená terasa, chodba, zachod , kuchyňka, obývák, v patře loznice. Caa min od Prahy výcho Kutnohorská silnice.


Vybavení: Kuchyňská linka s ledničkoua na 220V,12V P. Ve vnitřních prostorech led osvětl. Dovezená do ČR ze sladké vody Švýcarsko, Bodensee. Loď je po kompletní rekonstrukci, včetně čalounění, oken, kladek.


Nové plachty Ovčička, rolfok, kalová nádrž, nádrž na pitnou vodu, tekoucí voda, záchod , sprcha venkovní i vnitřní,. Rocni pronájem 16tis. Dvoupatrový „opravdu kompostovací“ záchod.


Zatímco v malých separačních toaletách probíhá pouze „uskladnění“ které oddaluje vynesení na kompost, velké typy ve stylu Clivus Multrum rovnou z lidských exkrementů vyrábějí vysoce kvalitní kompost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice