Podtlaková hadice 4mm

High performance par. Silikonová podtlaková hadice 4mm , černá. Kód skladu RS-Vacuum-4BL. U dodavatele: Ks. Mimořádná situace nemá vliv na dodání tohoto prod.


Kvalitná silikónová podtlaková hadica s vnútorným priemerom 4mm. Vďaka pružnosti hadice je možné ju požiť na priemery trubiek 3-5mm. Silikónová podtlakova hadica o priemere 4mm.


Zdravím, vím, že když mnozí z vás měnily podtlakové hadičky , tak kupovaly od. Vyberte si prosím iný. Silicon Hoses podtlaková hadička 4mm. Kč Váš nákupní košík je prázdný.


Podtlaková hadice 4mm

Kvalitní silikonová podtlaková hadice s vnitřním průměrem 4mm. Díky pružnosti hadice je možné ji použít na průměry trubek 3-5mm. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Kromě toho dodávají tyto hadice díky široké nabídce barevných odstínů.


Vedení podtlaku o vnitřním průměru 4mm. Je celé vyrobeno ze silikonu nejvyšší kvality, je velmi elastické a odolné, má stěny s tloušťkou 5mm. VT4B-2W: Výrobca: Samco: Cena s DPH : 1€ Cena bez DPH : 1€ DPH: : Dostupnosť: 1-dni: Mo. Při objednání více kusů podtlakové hadičky, Vám bude dodána v násobcích její délky (kusy v délce 1m = kus celistvý v délce 3m).


Negatívny tlak, ktorý je potrebný pre posilovač bŕzd je generovaný u moderných naftových alebo benzínových motorov. V ponuke vo farbe: modrá, červená a čierna. Poznámka: možno uříznout po metru jakýkoliv rozměr (1kus = metr).


SkladeDostupnost: SkladeČíslo produktu: VAC-HO-4-BLUE: Výrobce: Fmic: B. Tedy nejakych 12-Kc a snazily se me tam vnutit hadici metr za 18- Kc s tim, ze jinou nemaj. Viktor X: Dobra cena,jen to postovny je tam za raketu. Minimálny odber meter ! Hadice pro benzíny, oleje a naftu (vnitřní průměr 4mm ) – UVEDENÁ CENA JE. Nabízíme podtlakové hadičky a silikonové hadice s vnitřním průměrem od 4mm do 12mm.


Letos jsem koupil silikonové , ne Samco, ale obyč, vyšly cca na 1Kč na. Běžně se používá pro chladící. Zdravím všechny škodováky, mám dotaz ohledně podtlakové hadice od posilovače brzd praskla mi a potřebuji vyndat. Najpredávanejší tovar.


Rýchle doručenie a dobrý zákaznícky servis. Shima Príspevky: 3Registrovaný: Jún 1 21:02:43. Jednotlivé hadice HPP. HPP-VAC04-BK: Výrobca: HPP: Cena s DPH : € Cena bez DPH : € DPH:.


Skladová dostupnost je pouze informativní a nemusí vždy přesně souhlasit se skutečným fyzickým stavem na našem skladu. Nejprodávanější zboží. Akce Kč Původně: 104Kč. Podtlaková hadice Samco, průměr 4mm , balení 3m.


Balení vždy obsahuje metry podtlakové hadičky ve zvolené barvě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice