Mini umyvadlo

Umývátko je výhrou moderní doby a řešením nešvaru starých, nejen panelákových, bytů - hodí se všude tam, kam kvůli rozměrům nelze umístit klasické umyvadlo. Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed. Bílé umyvadlo ze sanitární keramiky je charakteristické především svým malým rozměrem.


Toto mini umyvadlo je vhodné do malých koupelen, kde není místa nazbyt. Součástí tohoto umyvadlo je i otvor na ba. Umývátka dokážou vyřešit řadu problémů s místem, které se mohou vyskytnout ve vaší koupelně či v místnosti se samostatným WC.

Oblíbená jsou i umývátka v rohovém provedení, případně se dají doplnit koupelnovou skříňkou, kde získáte další úložný prostor. Rozhodujícím kritériem bude bezesporu vzhled. Proto v SIKO získáte hranatá umyvadla, rohová umyvadla nebo kulatá i hranatá umyvadla na desku. Do větších koupelen lze instalovat dvojitá umyvadla, která skvěle slouží pro páry lidí. Do malých prostor, typicky na WC, se hodí malá umývátka.


Umývadlá do každej kúpeľne nájdete v SIKO. V našej ponuke nájdete všetky druhy umývadiel, ktoré sú aktuálne na trhu. Vďaka tomu vybavíte interiér akejkoľvek kúpeľne alebo WC v súlade s vybraným štýlom.


Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI.

Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny. Pokud potřebujete umyvadlo s opravdu velkorysou odkládací plochou, mezi umyvadly Classic si vyberete to pravé. Model Classic je upraven právě pro tyto účely a kromě příjemně tvarovaného mycího prostoru poskytuje i čistě rovnou a prostornou odkládací plochu.


Ideal Standard Umývátko 500x235x1mm, otvor pro baterii,. Umyvadlo na desku MEXEN MINI 33xcm. Malé hranaté umyvadlo MINI 34x30cm 335x295x1mm. Hranaté umyvadlo AUDI 450x340x140mm. Toto keramické umyvadlo s bílou glazurou.


Specifikace produktu: Rozměr: 400x300x1mm Typ: na desku. Milí naši zákazníci, sme tu pre Vás v plnom nasadení a bez obmedzení. Naša dodávateľská sieť pracuje tak isto na plné obrátky, aby sme Vám zabezpečili všetok potrebný tovar v najkratšom možnom čase a tak ako vždy, za najlepšie ceny! Kontakty Podmienky používania Voľné pracovné miesta Pre média Heureka bloguje Bl. Zariaďte si na jednom mieste kúpeľňu aj toaletu: vyberajte vane, sprchové kúty, záchody, kúpeľňový nábytok aj všetky potrebné doplnky.


Nakupujte kúpeľňový nábytok podľa ceny, svojho štýlu alebo farby. Na FAVI zoženiete kompletné vybavenie do kúpeľní. WOODEN TOY , WCK 3D Mini nábytek. Nalezeno: 2produktů. Aj do najmenších priestorov.


Chrome umožňuje vstúpiť aj do najmenších miestností.

Pečlivě zakreslete všechny rozměry koupelny: výšku a šířku stěn, rozměry dveří, a pokud bydlíte ve starší stavbě, tak i případných výklenků oken. Koupelnová skříňka VARIANTE SZZ 1(pro umyvadlo Finion). Keramické umývadlo MINI 55. Detail týdny GRID GA2OE 8 dvojdvero.


Drevojas SOLO SOL0SZZ 0DL01. Zasíláme na Slovensko za 25-Kč! Myslim, ze by to mohlo mat cm. Vyguglil som akurat taky mini obrazok Vola sa to kupenovy nabytok smart. Duravit D-code mame doma.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice