Mobilní lakovací kabina

Tyto lakovací boxy byly vyvinuty s důrazem na to, aby přinášely mimořádné výsledky spolu s vyšší produktivitou. Podle individuálních potřeb je tak možné vybírat z řady modelů lakovacích kabin, z nichž je. FerdinandKompletep měsíčník společnosti Interaction s. Murphyho zákon na tento měsíc: Nikdy není dost času na to, aby se to udělalo pořádně. Vždy je ale dost času, aby.


Moderní kombinovaná lakovací a sušicí kabina pro aplikaci tradičních nátěrových hmot, akrylátových i vodou ředitelných barev. Tyto kabiny jsou vyráběny v Itálii v továrně s dlouholetou tradicí výroby lakoven. Komponety, ze kterých se kabina SAIMA skládá jsou bud vlastní výroby (stěnové nebo stropní panely, strojovny, nosná konstrukce) nebo od renomovaných světových. Kompletní mobilní lakovací kabina PaintTROTTER je ideálním řešením!


Představuje flexibilní pracovní oblast, která zajistí vět- ší množství oprav. Celý lakovací box je vyroben z nerezové oceli. Nová mobilní lakovací kabina (pouze testovaná), r. Bez problémů lze stříkat i dodávky. Velmi úsporné sříkání proti klasickému boxu, kvalita je. Tři kusy filtračních patron pro záchyt prášku, druhý stupeň filtrace pro dočištění vzduchu.


Mobilní lakovací kabina

Lakovací kabina SAIMA - model GAMMA. Záruka roky, CE certifikace. Prodám nový lakovací box , záruka roky. Pokud jakýkoli požadavek na velikost, barvu a tisk loga, pls kontaktujte nás.


Saima sušící kabina 5x7. Další nabídka lakovacích kabin a příslušenství Aktuality. Pro nepřetržité provozy, nebo výrobní procesy, kde je velká spotřeba nátěrové hmoty se ke kabině dá snadno připojit flotační zařízení pro automatické vybírání kalů z vodní nádrže.


Díky příznivé pořizovací ceně rychlá návratnost investice. Navrženo pro maximální úsporu. Galvanizované rošty mají standardně nosnost 4kg na stopu kola 2x 2mm.


Průmyslové kabiny GRANDI MEZZI byly navrženy pro lakování velkých vozidel nebo rozměrných výrobků. Standardně jsou vybaveny čtyřkřídlými vraty pro plné otevření a. Carsuit dodává nové i použité lakovací kabiny, vysoušecí panely a autolaky. Axalta coating system, Kompresory. Nafukovací kabina pro lakování aut je efektní mobilní lakovací kabina využívající jednotku přívodu vzduchu a standardní filtrační média na vstupu i na výstupu.


Zajistíme perfektní vybavení Vaší lakovny a její spolehlivý provoz. Kabina je vybavena osvětlením, které zajišťuje dokonalou viditelnost uvnitř kabiny. Pracovním prostor obklopen vodní clonou. Pracovní rukavice jsou otěruvzdorné s vysokou životností. Mříže potaženy teflonem pro snadné očištění od nátěrových hmot.


CENOVĚ ZVÝHODNĚNÝ NÁKUP - získejte kliknutím zde. ZBOŽÍ VYSTAVENO, přijeďte si jej prohlédnout na náš showroom. Základní parametry: injektorový, objem nádoby 4litrů, pro pískování větších předmětů, regulátor tlaku, odsávání pomocí cyklonu, průmyslová ruční pískovací pistole, nožní pedál, dvoje boční dveře a vrchní dvířka, pracovní prostor 1. Nabízíme lakovací kabiny a boxy pro auto lakýrnictví a průmyslové použití ve. Pracuje také velmi ekonomicky při režimu lakování do ztráty.


Nasávaný vzduch je vyčištěn zabudovaným filtrem a opět vrácen zpět do prostoru. Kittec SBlakovací kabina umožňuje. Nejdůležitějším a specializovaným programem naší firmy je poradenství, prodej, dovoz, montáž, záruční i následný servis produktů lakovací technologie od italské firmy ECO-AIR, jejíž jsme výhradním zástupcem v České republice.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice