Nádrž na dešťovou vodu 500l

Nádrž na dešťovou vodu 500l

Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Vypouštěcí ventil zajistí pohodlné odčerpání vody do konve. Elegantní a extrémně stabilní dešťová nádrž. Zahradní nádrž na dešťovou vodu - sud s kohoutkem bez podstavce.


Ochrana proti větru a vstupní. Zásobník na vodu , nádoby na de. Nabízíme široký výběr produktů vhodných pro hospodaření s dešťovou vodou. Nádrž na dešťovou vodu 500L. Samonosné jímky se usazují do vykopané jámy a zasypávají pískem, štěrkopískem.


Není potřeba betonovat. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop. Kvalitní nerecyklovaný materiál. K nádrži předám dokumenty ke kolaudaci.


Pro více info mě kdykoliv kontaktujte. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Barva: imitace dřeva. Může se umístit pod okap na zachycování dešťové vody, která se dá použít na zalévání rostlin. Přívod vody do sudu může. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou Česká pošta nebo Toptrans. Cena dopravy je 19- Kč při jakémkoliv množství sudů.


Octavia nádržka na vodu ostřikovačů Inzerát byl odebran z oblíbených. Materiál: polyethylen, odolnost UV záření, silný a odolný materiál, tl. Plastová nádrž na dešťovou vodu 5l.


Skládací nádrž pro dešťovou vodu 5L. Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky, domácích zvířat, atd. Díky vysoce kvalitnímu PVC materiálu, nádrž je chráněna před UV zářením a odolná proti.


Nádrž na dešťovou vodu 500l

GPH na dešťovou vodu 500l. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Výpustný kohout je součást balení. Rozměry: průměr 75cm, výška 160cm, objem 500L. Dotace na dešťovou vodu.


Kromě toho, protože každý vstup a výstup je opatřen. V sudu není předvrtaná díra na kohoutek! Při převzetí zásilky od přepravce je nutná kontrola sudu, zda nedošlo k poškození (prasknutí).


Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa. Sud s víkem a kohoutkem. Jedním z legislativních důvodů je povinnost pořízení nádrže na záchyt dešťové vody u novostavby.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice