Pojistný ventil 6 7 bar

Pojistný ventil 6 7 bar

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Bar on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Je vhodná také pro pitnou vodu.


Velikost vstupu ventilu určuje velikost výstupu. Pojistný tlak je nastaven z výroby. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Ukázka funkce pojistného ventilu.


Video pro začínající údržbáře a obsluhu tlakových nádob a kotlů. Maximální provozní tlak PN 10. Pracovní teplota max. Million Shoppers Want to Buy.


Pojistný ventil 6 7 bar

Toggle navigation Toggle navigation. Ta zamezuje manipulaci nepovolaným osobám a poškození. V případě zvýšení tlaku v soustavě nad hranici otevíracího tlaku ventilu se ventil otevře, čímž dojde k vypuštění vody ze soustavy a opětovnému snížení tlaku. Regulátor tlaku DuoTight 0-1bar.


Ventil pojistný (2) bar (mosazný) Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Membránový pojistný ventil s provozní teplotou -– 110°C a plastovým kolíkem pro zkoušku. Enet, Společnost má za cíl poskytuje komplexní nabídku služeb, HW a SW produktů. ARM PV 25- pojistný ventil bar. Prosím zvolte jinou alternativu.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. S kroužkem pro kontrolní odfuk. Montáž se provádí zašroubováním pomocí závitu G. Veškeré díly přicházející do styku s vodou a díly pod tlakem jsou z mosazi nebo šedé litiny. Nastavení tlaku na příslušný požadavek v rozmezí až bar.


Více než let s Vámi! Funkčnost ventilu se ověřuje pootočením ovladače vlevo cca o 20°. Dostupnost: Skladem ks.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Odeslání je možné za - pr.


Vaše cena bez DPH: 26Kč. Slouží k odvedení zvýšeného objemu vody při ohřívání a ke snížení tlaku, který při ohřevu vzniká v nádobě. Větší provedení, s maticí pro kontrolní odfuk.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice