Polévková mísa bazar

Polévková mísa bazar

Ostatní - Polevkova misa bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Polévková mísa bazar

Popis: Mísa je bez vady. Je krásná, pomněnková. Neposílám, převzetí v Praze. Bílá, se zlatým lemováním BOHEMIA,MADE IN CZECHOSLOVAKIA.


Prohlédněte si aktuální inzeráty polevkova misa. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nábytek - Polevkova misa bazar. Originální nepoužitá porcelánová polévková 15-ti dílná sada pro osob HENRIETTE MODRÁ RŮŽE vzor vyrobená v ČSSR.


Po předchozí domluvě případné možné předání v Praze. Vyberajte z inzerátov. Bílá porcelánová mísa polévková z kolekce Tom bez dekoru. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Sestavte si svoji soupravu v počtech a kusech, které vám přesně vyhovují. Vhodná do myčky nádobí a mikrovlnné trouby. Karlovarské porcelánky -značená - zdobená klasickýmn barevným květinovým dekorem ve viktoriánském stylu své doby - bez poškození - obsahově - - l. Obsah mísy litrů, vhodné do všech typů provozů a to nejen na polévky ale i na guláše, omáčky, zálivky atd.


Polévková mísa z leštěného nerezu vč. Dva odštíple kousky, viz foto. Konev na zalévání - obsah 7l - nová - funkční. Lokalita Ostrava město.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe :o) Sdílet tento inze. V Praze možno osobně. Prodám mísu na polévku - viz foto. Jana Nováková (další nabídky) Praha, PSČ.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ale nic není ztraceno. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Polévková mísa bazar

Starodávná polévková mísa , v nejširším místě s průměrem cca cm. Poslouží i jako dekorativní nádoba na květiny. Stará polévková mísa s obrázkem, dobrý stav.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice