Rychlovarná konvice do auta 1224v

Rychlovarné konvice do auta 12V i 24V, vařiče , varné konvice. Nejprodávanější sortiment. Varná konvice ALCA - 24V. Plynová kartuš pro vařič.


Zařízení je nepostradatelným doplňkem při dlouhých cestách , cestování , při pobytu v přírodě apod. Specifikace: konvice je ideální pro profesionální řidiče, na dovolenou, na camping napájení na 12V, zástrčka se zapojuje do. Balení obsahuje varnou konvici s přívodním kabelem, šálky, sítko na čaj, d. Příkon 150W, objem 1l. Profi rychlovarná konvice do auta na 24V s podstavcem pro uchycení do stěny nebo podložky.


Rozlučte se s vysokými cenami v restauracích a na dálničních odpočívadlech. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Elegantní a stylová rychlovarná konvice je nezbytným doplňkem do každé moderní kuchyně. Pod označením cestovní konvice si můžeme představit produkty s malým objemem okolo až litrů. Tyto hodnoty stačí na naplnění maximálně dvou až tří hrnků, takže jde o opravdu minimalistické řešení. Takové konvice můžou být vybavené klasickou zásuvkou a navíc také.


Na trhu jsou konvice na l, na l nebo na l vody. Samozřejmostí již bývá. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Pro komfortní přípravu. Dalším důležitým parametrem je příkon. Obsah: l Zobrazit více. Objednejte dnes do 16:a zboží obdržíte již zítra! DPH 28Kč bez DPH.


Cena před slevou: 4Kč. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Ventilátor do auta Mitchell - Duration: 0:06. Philco Czech 119views. Car Heating Cup AUTO 12V.


Rychlovarná konvice do auta 1224v

Rýchlovarná kanvica do auta 24V 300W 800ml ALL Ride Rýhlovarná kanivca do autmobilu od renomovaného holandského výrobcu autodoplnkov All ride. Zariadenie je užitočným pomocníkom pri dlhých cestách, cestovaní, pri pobyte v prírode atď. Benzinky se dnes mění na kavárny. Koupíte tam všechno možné, z hlediska kávy, čaje, buchet, rychlého občerstvení.


Tak proč rychlovarná konvice do auta ? Výrobky pro auta dnes nečiní ani prodejních ploch čerpacích stanic. Zákazník požaduje komfortní občerstvení. Současně s přestavbou. Objem konvice je 700ml a zabezpečí dostatek horké vody celou posádku.


Technická data: Napájení: 12V. A LED kontrolka indikující fu. Konvice do auta 24V - l. Profesionální varná konvice pro vozidla s palubním napětím 24V DC.


Z důvodu zrušení výběru dobírek u přepravců tímto žádáme zákazníky, aby upřednostnili platbu převodem na náš bankovní účet. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Rychlovarná konvice do auta 1224v

Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice