Solární sprcha přenosná

Solární sprcha přenosná

Solární sprcha je vhodným doplňkem do každé zahrady. Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Voda je následně zahřátá. Jde o levný, výkonný a pohodlný zdroj užitkové vody o regulovatelné teplotě.


Solární sprcha přenosná

To se hodí také při zimním uložení. Napojení na zdroj vody je velmi jednoduché díky dostupným rychlospojkám a také díky hadici o délce metrů, která je součástí balení této sprchy. Nechybí ani potřebné šroubení. Nejprodávanější velikost solárních kempových sprch. Vhodná na chaty, do kempů, na pláž nebo.


Původní cena: 26Kč Vaše cena: 20Kč. Napojení na vodovodní řád je velmi snadné, sprchu lze napojit běžnou zahradní hadicí přes hadicovou rychlospojku. Každé balení solární sprchy obsahuje vše, co je třeba k její instalaci.


Solární sprcha přenosná

Po upevnění sprchy a instalaci na zvoleném místě není běžně solární sprcha přenosná , nicméně i tak můžete pro ni samozřejmě jiné místo (s lepším slunečním svitem apod.) a po provedení demontáže ji umístit jinde. Zahradní sprcha se solárním ohřevem je schopna nabídnout teplou užitkovou vodu až po. Skládá se ze sprchy a zásobníku na vodu, přičemž k ohřívání slouží sluneční paprsky. Pomocí solární sprchy získáte příjemně teplou vodu (až 60°C), ekologicky a bez vynaložení finančních prostředků.


Velká sprchová hlavice, druhý kohoutek pouze k oplachu nohou. Komfortní solární sprcha ohřeje litrů vody i při proměnlivém počasí. Nyní nové provedení, obě strany jsou černé a tak absorbují více slunečního záření- 21Kč s DPH 19Kč s D. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat teplou vodou. Vhodné na chaty, do kempů, pro turistiku, na cestování atd.


A jak solární sprcha funguje? Je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody a zároveň funguje coby solární kolektor. Během slunečných dnů může teplota vody v zásobníku vystoupat až na °C. Proto mají solární sprchy mísicí baterie, takže si. Co bylo při vývoji naším cílem?


Přenosná sprcha pod tlakem pro pohodlné sprchování. Nabídnout vám přenosnou solární sprchu, kterou nemusíte zavěšovat! Díky pumpě je voda pod tlakem, i když stojí na zemi. Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná. Na slunci ohřeje cca litrů vody.


Detailní popis Tlaková solární přenosná sprcha. Tlaková sprcha je dobrým řešením pro každého, kdo potřebuje přenosnou sprchu s dostatečným tlakem a. Bez nutnosti stavebních úprav. Dnes již můžeme využít lehké přenosné sprchy, napojené na hadici. Pojme až litrů vody.


Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor. Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Venkovní solární sprcha je mimořádně ekologickým a ekonomicky výhodným. Přenosné sprchy lze připojit na vodovodní kohoutek pomocí zahradní hadice a. Ideální na cesty, na dovolenou či na zahradu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice