Termostatická hlavice honeywell návod

Termostatická hlavice udržuje přivíráním radiátorového ventilu nastavenou teplotu v místnosti s „přesností“ ± cca 1°C. Přivíráním ventilu, se zmenšuje průtok radiátorem a snižuje množství tepla, předaného do místnosti a naopak. Tímto způsobem jsou v bytech zohledněny tzv.


Termostatická hlavice honeywell návod

Kombináciou termostatickej hlavice a termostatického. Tato elektronická hlavice se používá jako samostatné zařízení, která se nasazuje na termostatické ventily a slouží pro lokální regulaci vytápění. Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty.


Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Vyrábí se v bílé barvě, tudíž bude ladit s topením. Design je moderní, velice líbivý a zároveň ne příliš výrazný. Největším záporem výrobku je použitý materiál. Termostatické ventily a hlavice (termoventily, termohlavice) Termostatické hlavice umístěná na ventilu otopného tělesa omezuje přehřívání interiéru v době, kdy se do interiéru dostávají tepelné zisky (např. sluneční záření, vaření a podobně).


Termostatická hlavice honeywell návod

Jedná se o jednoduchý návod na demontáž manuální termostatické hlavice. Pokud máte na ventilu osazenou termostatickou hlavici elektronicky ovládanou či programovatelnou, postup demontáže by měl být obdobný, ovšem je potřeba se podívat na návod k demontáži takových termostatických hlavic do dokumentace zařízení, které je přibaleno v obalu. Termohlavice má nastavení 1-, resp. CD a později je již nedohledá.


Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši d ůvěru a za nákup termostatické hlavice. Tento návod k obsluze je sou částí výrobku. Jestliže výrobek p ředáte jiným osobám, dbejte na. Návod k obsluze Ke stažení.


Běžná cena 99Kč 69Kč 57Kč. Univerzálně použitelná pro nejběžnější ventily. Snadná montáž bez nutnosti vypouštěn. Túto elektronickú termostatickú hlavicu ľahko integrujete do vášho vykurovacieho systému a vďaka bezdrôtovej technológii sa ovláda ešte ľahšie. Na displeji je střídavě zobrazována teplota naměřená v místnosti a také nastavená požadovaná teplota.


Automatická ochrana proti mrazu zaručuje ochranu topného tělesa před zamrznutím. Z hlediska úspory je velmi důležitá funkce rozpoznání. Hlavice pro radiátory) Hodnocení produktu:. Bezdrátová hlavice Regulátor topného tělesa je vhodný pro všechny běžné ventily topných těles Mx 5. Další adaptéry jsou dodávány jako příslušenství. Volitelně může být připojen externí okenní kontakt.


Termostatická hlavice honeywell návod

Vzhledem k bezdrátové komunikaci po frekvenci 8MHz lze hlavici snadno integrovat v topných systémech, jako je EvoHome pro regulaci prostorové teploty. Každá fáze má časy. Bohužel nelze pro každé spínání nastavit extra teplotu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Heimeier ( Mx 5), Oventrop Typ A (Mx 5) a Typ AV(Mx 5), Comap D805. Kompaktní elektronická termostatická hlavice s displejem a možností nastavení až spínacích časů za den.


Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické. Teplotu můžete nastavovat jednotlivě nebo hromadně až po programů za den, samozřejmě je ale možná i okamžitá změna teploty natočením otočného regulátoru. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Představuje doplněk termostatického ventilu , který je vlastně základem celého systému, který umožňuje ovlivňovat průtok otopného média. Honeywell , Heimeier , Oventrop.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice