Shnuggle vanička prodám

Shnuggle vanička prodám

Vanička britské značky shnuggle dopřeje vám i vašemu maličkému pohodné a bezpečné koupání. Díky svému důmyslnému tvaru ponechává vanička rodičům při mytí obě ruce volné, protože jejich miminko je bezpečně a pohodlně opřeno. Při rychlém jednání sleva jistá. Tato vanička ponechává rodičům při koupání obě ruce volné, protože jejich miminko je bezpečně a pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku a podepřeno speciální zarážkou na dnu Bum Bump. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů v kategorii Vaničky a kyblíky na koupání.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Revoluční vanička , která Vám díky důmyslnému tvaru ponechá obě ruce volné a ušetří za vodu. Velice kompaktní tvar. SHNUGGLE Vanička biela, pohodlná, bezpečná a veľmi praktická. Ponechá Vám obe ruky voľné, postačí Vám len litre na vykúpaní.


Pre deti od narodenia do mesiacov, rozmery 60. Uložiť na porovnanie. Umožňuje rodičům mít při mytí dítěte obě ruce volné, protože je miminko po dobu koupání pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku. Nemusíte už tedy k vaničce kupovat žádné další lehátko.


Vanička je vhodná pro miminka od narození do až roku. Vyzkoušená jen jedenkrát, jinak úplně nová. Napůl vanička , napůl kyblík - pouhé litry vody. Prodám růžovo - bílou vaničku Shnaggle. Dětem se v ní líbí, protože vidí na hladinu a můžou si tak hezky hrát.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Betwixmas Sale Now On. Shnuggle Air Bedside Crib. Surviving Christmas with a Newborn. If you are about to enjoy your first Christmas with a brand new baby, congratulations!


Predám používanú vaničku shnuggle , cena je 13€ plus poštovné hradené Vami. Kúpim detskú vaničku shnuggle , len osobný odber Trenčín, Dubnica,. Miminka do měsíců se snadno opřou o měkkou zádovou opěrku podepřenou speciální zarážkou.


Samonosná konstrukce s krycím panelem a sifonem. Samotná vanička je ve velmi zachovalém stavu, stačí pouze očistit starý silikon. Osobní převzetí v Kladně. Inzerát platí do smazání. Detail Rozbalit filtrování.


Pouze skladem (32) zlevněno (3) Podle ceny. Babymoov (2) Bebe Jou (14) Cam (3) dBb Remond (4) Luma Babycare (8) Rotho Babydesign GmbH (3). Obsah sady: vanička a nočník hřeben lahvička papírová utěrka Rozšiřte Vaší holčičce vybavení pro panenky do koupelny! Vhodné pro děti od let.


Pro děti od narození do měsíců, rozměry × × cm. Bábätká do mesiacov sa ľahko oprú o mäkkú chrbtovú opierku podopretú špeciálnou zarážkou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice