Šplhací lano pro děti

Šplhací lano pro děti

Na šplhacím laně děti trénují svaly celého těla. Při šplhu na laně děti lezou vzhůru po zavěšeném laně, a to výhradně pomocí svých rukou (někteří si samozřejmě pomáhají i nohama). Hodnotícím kritériem při šplhání je čas potřebný k dosažení cíle. Pokud budete lano používat výhradně pro zábavu, můžete si dole. Dospělí a sportovci využijí sítě k posilování či společným teamovým zážitkům.


Síť se vyrobí taková jakou vy sami budete chtít, ať už jako síť jednoduchou na příležitostné používání nebo síť pro atlety, kteří ji budou používat každý den. Děti se již dávno nemusí spoléhat jen na dětská hřiště nebo dětské koutky, můžete jim vytvořit vlastní hernu na zahradě nebo u nich v pokoji. Nabízíme šplhací lano s uzly, které stačí zavěsit na pevnou větev stromu. Stejnou funkci splní i dětský provazový žebřík, který je vhodnější pro méně zdatné děti.


Pořiďte dětem také hrazdu, na které budou. K usnadnění šplhání a lepšího uchycení dítěte je lano opatřeno třemi uzly. Pohyb v průběhu dorůstání je důležitý pro rozvoj nejen tělesných, ale i morálních vlastností dítěte.


Šplhací lano pro děti

Je určeno zejména na zahradu na zavěšení například na strom, ale určitě potěší děti i doma v pokojíku. Standartně je šplhací lano opatřeno nahoře zapleteným okem a dole. Díky stupátkům je vhodné i pro menší děti. Dostupnost: Ihned k dodání Zvolte variantu. Posilovací lano k posilování horní části těla.


Na konci lana kovové oko na zavěšení. Vhodné pro všechny soukromé zahrady a soukromé pozemky. Masivní šplhací lano pro aktivní pohyb Vašich dětí. WOODY Šplhací lano Sky Stormer.


Šplhací lano pro děti

Kovový kroužek je vyroben z pozinkované oceli. Díky kroužku lze snadno umístit na téměř jakýkoliv typ houpačkového háku. Stačí jen připevnit na nějakou větev a zábava může začít. Délka lana je metry.


Dětské šplhací lano ze syntetického materiálu v délce 1cm. Poradna Vše o nákupu O nás Kontakty Recenze. Technická data:nosnost kgdélka lana se suky 1cmmateriál: syntetikaprůměr lana cm. Nabídka sítí pro dětská hřiště.


Nabízíme vám tyto sítě pro dětská hřiště: sítě na šplhání, šplhací žebříky, houpací lana, šplhací lana, švihadla, přetahovací lana, houpací sítě, lanové sítě. Pro domácí využití nabízíme sítě na postýlku, výplety trampolín a dekorační sítě. Lano šplhací (dětské). Vaše cena s DPH: 12- ks. Woody inspiruje děti k hraní a napomáhá při motorickém rozvoji.


Výrobek není vhodný pro děti do let. Značka Woody se zaměřuje na vybavení pro děti výhradně z přírodních materiálů, mnoho produktů získalo ocenění Safe Toys, tedy bezpečné hračky, dle nejpřísnějších evropských norem. K dispozici tmavě hnědé.


Barvu prosíme specifikovat v poznámce objednávky. Nebude-li specifikováno objednávka bude vykryta dle náhodného výběru ). Další produkty v kategorii.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice