Spojovací sada pračkasušička

Mezikusy pračka - sušička. Praktická sada s výsuvnou poličkou, díky které můžete naplňovat či vyprázdňovat sušičku bez ohýbání nebo poličku můžete použít na odkládání vašeho prádla. Medzikusy práčka - sušička. Montážní sada pro věžovou sestavu pračky a sušičky. IHNED ZDARMA na výdejnách.


Zobrazit Detail produktu. ECG ETF TMK 2W Hodnocení: 3. Vhodná pro standardní pračky a bubnové sušičky o šířce cm. Poličku lze použít k. Posuvatelná přihrádka na prádelní koš Samsung SKK-DD je kompatibilní s osmi modelovými řadami. Spojovací sada je určena pro pračky a sušičky. LG Pripojovacia súprava.


Sušička na pračce - máte, dá se to? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Montážna sada pre vežovú zostavu práčky a sušičky. Doporučujeme: MonitoringInformaci.


Děrovaný kotouč mm MUZ. Umožní Vám bezpečně a pevně umístit sušičku prádla na horní desku pračky, šetříce prostor ve Vašem bytě. Díl je vybaven výsuvnou policí, která slouží k odložení koše při plnění a vyprazdňování pračky a sušičky. Uložiť na porovnanie.


Pomocí této spojovací sady ušetříte místo ve vaší domácnosti. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem a automatickým čištěním výměníku tepla se vyznačuje. Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0. SPOJOVACÍ SADA pračka-sušička SAHARA, hl. K porovnaniu Porovnať.


Instalace byla relativně jednoduchá, nutno zvednout sušičku ve dvou lidech a přimontovat šrouby, které jsou v sadě a na pračce zezadu. Pro instalaci odpadu bylo potřeba zakoupit rozdvojku na odpad (k dostání např. v Bauhausu za cenu kolem 1Kč) a přepojit ze sušičky na hadičku. Vše funguje a sada splnila svůj účel.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Možno ju ľahko nainštalovať bez nutnosti priskrutkovanie k vrchnej doske spotrebiča.


Vhodné pre spotrebiče hlboké až cm. Rozmerová tolerancia približne cm. Jsou jím speciální spojovací a fixační sady, které současný trh nabízí pro zajištění pevného usazení sušičky na horní části pračky a její zafixování v jedné poloze, aby se ani při vyšších vibracích nehýbala. Využijte naší nabídky akčních setů pračky se sušičkou a ušetřete s námi.


ELECTROLUX E4YHMKPspojovací mezikus pračka-sušička. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výsuvná polica umožňuje ľahké plnenie aj vyberanie, rovnako tak i praktické miesto pre skladanie bielizne.


Vy tak při nakupování mezikusy pračka - sušička ušetříte čas i peníze. Standardní množství na paletě Počet spotřebičů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice