Staré litinové umyvadlo

Staré litinové umyvadlo

Zahradní litinové umyvadlo závěsné malé. Otvor pro kohoutek 26mm. Rozměry umyvadla: 475x275x200. Ocelovolitinové sloupy, prům. Vhodné jako dekorace někam na zahrádku apod.


Staré litinové umyvadlo

Litinové zahradní umyvadlo stojaté (stojanové) - barva černá. Dle dohody mohu udělat patinu. Litinové umyvadlo v měděno černé patině je plně funkční a oceníte ho na vaší zahradě, když si budete chtít po práci umýt ruce, nebo opláchnout ovoce.


Staré litinové umývadlo - výlevka - ORIGINÁL, viz foto. Včetně originál držáku na vědro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Staré litinové umyvadlo

V případě, že máte doma staré litinové umyvadlo , není nutné ho vyhazovat, či opravovat svépomocí, kompletní rekonstrukci povrchu zvládneme provést během 4-týdnů. Takto opravené umyvadlo vydrží sloužit několik dalších deká ne-li sto let. Exemplář na fotografii pochází z počátku 20. Doporučená rozteč vody 5mm, průměr odpadu mm. Dotaz: Litinové umyvadlo Dobrý den, mám na Vás dotaz.


Mám staré litinové umyvadlo ,manžel ho vybrousil, má krásnou stříbrnou barvu. Přemýšlím jestli by bylo možné ho pouze nalakovat, nebo natřít kovářskou barvou. Prosím poraďte co by bylo vhodné.


Chtěla bych ho mít jako dekoraci na zahradě. Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným kohoutkem. Závěsné litinové nebo železné smaltované výlevky byly předchůdkyněmi dnešních dřezů a umyvadel. Dnes můžete pořídit bytelné litinové zahradní umyvadlo , nebo zahradní výlevku, kterou připevníte do plotu z tvarovek.


Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených venkovních umyvadel z hliníku. Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč. Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč.


Ceník dopravy, termíny dor. Bazár pre predam liatinove zahradne umyvadlo nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam starozitne. Pavlačové jako zahradní umyvadlo.


Umyvadlo litinové stojaté 630x140x140mm, cast iron. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové , skleněné, kulaté i oválné. Ostatné Zberateľstvo predam stare liatinove umyvadlo - Inzerát č. Už nehľadajte predam liatinove zahradne umyvadlo ,. Kč , Humpolec Smaltované umyvadlo Nabízím staré umyvadlo , průměr 40. Tabulky pojišťoven – koupím nebo vyměním staré smaltované, plechové, litinové ,. Litinové nástěnné umyvadlo.


Prodám pěkné smaltované staré umyvadlo. V hnědo-červeném barevném provedení litiny s ozdobnými ornamenty a kohoutkem v pozlaceném designu. Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov.


Naleznete zde litinová umyvadla, hliníková umyvadla, litinové výlevky, hliníkové výlevky, repliky starých umyvadel z litiny, repliky starých umyvadel z hliníku, mosazné ozdobné kohoutky. Tyto umyvadla a výlevky se stanou okrasou Vašich domovů. Je v pôvodnom stave, farba pôvodná, bez poškodení. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Jako přívod a zdroj vody na dvoře či v zahradě mohou sloužit také nejrůznější litinové fontány, kašny, pítka a pumpy.


Staré litinové umyvadlo

Pokud budete mít štěstí a najdete na staré půdě nebo na smetišti staré litinové umyvadlo či výlevku, můžete ji po vyčištění umístit na venkovní zeď svého domu či chalupy, kde vám bude plnit funkci praktickou i dekorativní. Ovšem zahradní závěsná umyvadla a výlevky z litiny nebo hlíníkové slitiny můžete také zakoupit. Vybrat si můžete z různých tvarů a.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice