Topný kabel samoregulační

Protože samoregulační kabely je možné stříhat na libovolné délky (je pouze omezena maximální délka v závislosti na jištění), nedělají se typové okruhy, ale ke kabelům je nutné použít příslušenství (KIT č.4), které umožňuje kabel ukončit (uzavřít elektrický obvod) a připojit připojovací vodič (tzv. studený konec). Dva paralelně vedené měděné vodiče jsou vzájemně propojeny polovodivým, tepelně citlivým jádrem. Reaguje na tepelné zisky a tím šetří elektrickou energii. Raychem tuto technologii. Všestranný samoregulační topný kabel vhodný pro vysoké teploty do 2°C, s měděným pocínovaným opředením a vnějším fluoropolymerovým pláštěm, určený především pro elektrárny, naftařský a plynárenský průmysl, chemický průmysl.


Přes toto jádro je nanesena polymerová izolace.

Dále může být kabel vybaven kovovým opředením a fluorpolymerovým nebo termoplastickým vnějším pláštěm. KABEL EKONOMICKÉ KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ VYTÁPĚNÍ, OHŘEVŮ, OSVĚTLENÍ aj. Elektromontáže, elektroinstalace domovní i průmyslové Velkoobchod kabelových aj. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Díky pozitivní teplotní závislosti polymerového jádra může samoregulační topný kabel automaticky zvyšovat nebo snižovat svůj výkon (teplotu) na kterémkoliv místě po celé své délce v závislosti na okolní teplotě (ochlazování kabelu).


Pokud se teplota okolí snižuje, kabel se více zahřívá. Samolepící hliníkové fólie pomáhají přenést teplo z pláště kabelu na chráněné potrubí. Speciálně pro ochranu potrubí jsou vyráběny topné kabely s integrovaným termostatem a vidlicí.


Samoregulační topné kabely.

Příložný termostat automaticky spíná topný kabel při poklesu teploty potrubí pod 3°C, kabel je vyráběn v délkách do 50m. Napájení přímo ze sítě 230V (možno ovládat termostatem). Cena je uvedena za 1bm.


Plus metry studené části kabelu. Topný kabel Suevia 230V, s termostatem. Termostat je umístěn na začátku topného kabelu a musí být umístěn na nejchladnějším místě. Co jsou to samoregulační topné kabely a jak fungují: Úspory a regulace samoregulačního kabelu:. Požadavky na související elektroinstalaci:.


Připojení samoregulačních kabelů nevyžaduje žádné zvláštní úpravy. Chrání potrubní systémy, střešní systémy, klimatizace a jsou instalovány jako hlavní řešení ekonomického podlahového vytápění. Topné kabely se vyrábějí v několika variantách, jednožilové, dvoužilové, samoregulační , lineární.


Zatím co ale odporový topný kabel topí stále stejným výkonem, samoregulační topný kabel je schopen měnit svůj topný výkon v závislosti na teplotě ve které se nachází. Instalace možná vně i uvnitř potrubí. Doporučujeme Vám však řešení s klasickými topnými kabely a vhodné regulace viz. Může být použit také pro udržování procesní teploty až do °C. TO-2R dvoužilový odporový topný kabel.


SR samoregulační topný kabel. Do běžných okapových žlabů postačí.

Jediné skutečně spolehlivé řešení do okapů a svodů s vysokou odolností. Vysoce teplotně a mechanicky odolné kabely do asfaltu, které bez potíží snáší pojezd. Inteligentní samoregulační topný kabel. Topnou část kabelu je možno využít i pro ohřev vody.


Jeho nejčastější použití je na venkovní přípojky vody , nebo na venkovní odpady. S výjimkou spojek může být topný kabel ponořen do kapalin. Díky tomu je maximálně využitelným, bezpečným a spolehlivým řešením pro mnoho aplikací.


Výhody samoregulačního systému podlahového topení.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice