Trendy v obkladech koupelen

Trendy v obkladech koupelen

Velké formáty i miniaturní mozaiky, to vše je na trhu. Výběr v keramických obkladech a dlažbách je dnes už takový, že uspokojí každého zájemce. Možná i proto není vůbec jednoduché vybrat si správně. Nahlédli jsme do připravovaných katalogů výrobců a pročetli weby a blogy významných bytových designérů.


Víme, co se na příští rok chystá. Nasvědčuje tomu skutečnost, že do koupelen pronikají tmavohnědé, antracitové až černé odstíny. Je pravda, že o této variantě byste měli uvažovat spíše v koupelně s oknem.


Nicméně v kombinaci s bílými sanitárními doplňky, leskem nerezových či zlacených doplňků a vodovodních baterií nebo lakovanými kovy vypadají velmi luxusně. Aktuální trendy v obkladech nabízí novinky pro jednoduchý styl i zdobné interiéry. Zájem je o velkoformátové dlažby, dekory přírody, retro styl v koupelně nebo luxusní dlažby imitující mramory. Novinkou jsou pak obklady, které nabízí vzhled betonu nebo hrubé omítky. Nejnovější trendy v obkladech.


Jaké jsou trendy v obkladech ? Třeba do menších koupelen a kuchyní je vhodnější zvolit menší dlaždice (např. x cm), resp. Nakolik zasahuje móda a trendy do vybavení koupelen ? Představujeme tři současné směry v obkladech a vybavení koupelen , které se v uplynulém desetiletí změnily z. Plánujete novou koupelnu nebo rekonstruujete stávající a nevíte, jaké barvy a velikosti obkladů správně zvolit? Jako každý rok, tak i letošní sezóna se podobně jako v oblékání mění (kombinace odlišných stylů, barev i nálad).


Nestárnoucí mozaika v řadě provedení. Ne vždy je možné velký formát obkladových prvků použít. Velmi pěkně působí i mozaika, která zůstává stále trendy. Přírodní motivy, květinové, rostlinné vzory, často kombinované se zvířecími motivy.


Trendy v obkladech koupelen

Nechybí ani zvířena – kolibříci, plameňáci, tukani, opičky, tygři…. Pastel, pastel a zase pastel. Inspirujte se a dopřejte si to nejlepší na trhu , vyberte si keramické obklady do své krásné koupelny a těšte se z její elegance a stylu! Do koupelen se, po záplavě šedi. Podtrhněte svou individualitu a dejte o svém vytříbeném vkusu vědět také návštěvám, které vaši koupelnu budou obdivovat.


Již tradičně se koncem září italská Bologna, díky veletrhu CERSAIE, stává mekkou pro milovníky designu a novinek ve vybavení koupelen , zejména pak v obkladech a dlažbách. Tento mezinárodní veletrh jednoznačně určuje trendy na nadcházející období. Bílá je stálicí v barvě obkladů, která zaručuje dlouhodobý moderní vzhled jakékoliv koupelny. Přibyla k ní imitace materiálů, netypických pro koupelnu, třeba v podobě měděných.


Nej trendy v obkladech: Pro krásnější koupelnu, kuchyň i další pokoje! Pro všechny, kteří se dovedou odvázat, rádi kombinují a nebojí se barev, je určena nová série Tendence. Každý z nás se snaží svůj domov neustále zútulňovat, zkrášlovat a různě předělávat. Koupelnová místnost je pro nás o to významnější, jelikož si sem chodíme odpočinout.


Naložit se do vany, nebo se oddávat masážní sprše. I proto pro vás sledujeme nové trendy z tohoto světa relaxace - ze světa koupelen. I váš byt může do nového roku vykročit v novém kabátě.


Trendy v koupelnových obkladech. Svět koupelnových obkladů se neustále vyvíjí a mění. Stále náročnější požadavky koncových zákazníků na estetiku koupelen nutí výrobce vymýšlet nové designy a tvary.


Každý rok díky tomu vzniká mnoho zajímavostí, které posouvají vzhled koupelen dopředu. Připravili jsme pro vás. Samozřejmostí je je barevně odpovídající dlažba. Chcete-li zvýraznit většinou funkční prostor, použijte tvůrčí techniky osvětlení, svítidla a stmívače, které vytvářejí luxusní a relaxační pocit.


Trendy v obkladech koupelen

Obklady a dlažba v interiéru jsou trendem dnešní doby. Už dávno neplatí, že by byly dominantou jen koupelen. V současných koupelnách je dovoleno takřka vše, a proto v nich naleznete jak jednoduchost, tak i opulentní tvary.


My Plank je inspirována silou, krásou a elegancí dřeva, které však předčí důmyslným reliéfním povrchem a skvělými technickými vlastnostmi keramiky. Série My Plank je vhodná jako.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice