Záchodová mísa bazar

Záchodová mísa bazar

Dům a zahrada - Zachodova misa bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dom a záhrada - Záchodova misa bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nábytok - Zachodova misa bazár.


Záchodová wc mísa Delta kusy, se spodním vývodem,použita,dobry stav,pc. Kč uvedena cena za kus,prosím sms nebo e-mail,děkuji. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Konta. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. WC mísy samostatné, nebo WC jako součást koupelny.


Wc závěsné Vitra Shift zadní odpad RN010REX. Popis: Zachovalá zachodová mísa s nádržkou. Nádržka uvnitř bez příslušenství. Jičín, cena 300Kč, od rudolfmiska na Sbazar. Prodám záchodovou mísu a bidet jako set.


Predám nikdy nepoužitú záchodovu misu, pre viac info volať. Rozpredávam pôvodné vybavenie z kúpeného bytu. Milý zákazníci, v pondělí 11.


Nový Antik Bazar otevřena v normálním provozu. Vyberajte z inzerátov. Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Ko.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sami sebe :o) Sdíle. Inzerát je platný do smazání. Záchodová mísa je kompletní, včetně splachovací nádoby a záchodového sedátka. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Ale nic není ztraceno. Jedná se o komplet bez splachovací nádržky. Vhodný především do malých záchodových m. Mísa záchodová závěsná Porter RimlessStylová záchodová mísa Porter Rimless v bílé barvě je vyrobena z vysoce kvalitní sanitární keramiky.


Díky speciální výrobní fázi je mísa trvanlivá a snadno se čist. Součást, je též duroplastové sedátko, krémové barvy. Rozteč šroubů pro uchycení splachovací nádrže na vodu je 14cm.


Záchodová mísa bazar

Vše je v dobrém a nepoškozeném stavu. Nabízená záchodová mísa je na přiložených fotografiích. Dotazy na uvedené e-mail adrese, nebo tel. Pro zvolené filtry nemáme bohužel v současné době nic v nabídce. Upravte prosím svůj výběr.


Resetovat všechny filtry. Cena od 62CZK do 59. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA.


Záchodová mísa bazar

Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální značkou do každé koupelny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice