Vana kaldewei 170x75

Uživatelská hodnocení Přidat vlastní recenzi. Jsme zde pro Vás Po-Pá 8-15. Prodejny, velkoobchod: Kontakty. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Zboží ze stejné kategorie: Př.


Obdélníková vana ze smaltované oceli o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 1litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavník. Obdĺžniková vaňa zo smaltovanej ocele s hrúbkou mm.


Balenie bez madla, nožičiek a podhlav. S povrchovou úpravou Perl-Effektom sa voda skotúľa. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Váha: kg Rozměr dna: 105. Moderní sprchy jsou v úrovni podlahy.


Vana kaldewei 170x75

Sprchy v úrovni podlahy jsou od KALDEWEI. The CLASSIC DUO baths radiate timeless and harmonious design. As reduced as necessary, as comfortable as possible.


The inner shape of these baths extends an invitation to two people to take a seat and enjoy the comfort of two identical backrests. Flexible sizes for every situation. Dimensions (in mm) Dimensions sheet. Kaldewei cayono 170x75.


Nalezeno 1nabídek. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání Vana SANIFORM PLUS 170x75. Anti-slip for bathtubs and whirlpools. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Například model SANIFORM PLUS, který je určen pro jednu osobu a jehož odpad je umístěn na. CAYONO DUO je první vanou KALDEWEI pro dvě osoby v segmentu ADVANTAGE, která nabízí atraktivní řešení pro pohodlné koupání ve dvou. CAYONO DUO se vyznačuje dostatkem místa, vysokým komfortem při ležení a velkoobjemovým vnitřním prostorem. Koupací vany CAYONO představují spolu se sprchovými vaničkami CAYONOPLAN a umyvadly PURO nový standard pro rodinné koupelny. Dostupnost: Na centrálním skladu výrobce.


Proč nakupovat u nás. Doprava zadarmo od 1€. Väčšina produktov na sklade. Tu sa nachádzate: Heureka. Vyhľadávanie smaltovana vana 170x75.


Aby byla zachována individualita, vede KALDEWEI ve svém sortimentu velký počet různých obdélníkových tvarů. Modely koupacích van KALDEWEI umožňují pohodlné koupání při všech prostorových dispozicích – od prostorově úsporné vany pro malé koupelny, přes puristické koupací vany s přímočarým designem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice