Vodní pistole dracik

Vodní pistole Se zásobníkem na vodu. Cena v Kč 2Pohádková cena Kč. Platí pro držitele Pohádkové karty. Odšroubuj uzávěr, nalij vodu, dobře zamiř a zasáhni svůj cíl. Perfektní vodní pistole , v zombie provedení.


Má dostřik až metrů. Můžeš použít i prázdnou PET láhev jako zásobník na vodu. Naplň láhev, natoč ji, natlakuj ji a stisknutím tlačítka může začít boj s vodou.


Ve více barevných provedeních. Hledání pistole vodní Titulní stránka ~ Vyhledávání ~ Výsledky hledání. Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.


Vodní pistole dracik

Hledání nerf vodní pistole Titulní stránka ~ Vyhledávání ~ Výsledky hledání. Vyniká ovšem zejména rychlostí naplnění, které jednoduchým pohybem zvládneš za jedinou sekundu! Tak neváhej a skoč rovnou do akce!


Máte aktivovaný filter - nezobrazia sa Vám všetky produkty, ale len tie, ktoré zodpovedajú nastaveniu. Zľavy, akcie, novinky? Zadajte svoj e-mail a nenechajte si ich ujsť.


V ktagorii Hračky do vody naleznete všechno co budete potřebovat pro zabavení vašich dětí v létě. Pro menší děti máme v nabídce nafukovací rukávky, nafukovací kruhy. Pestrý výběr za pohodové ceny! Rychle, výhodně a pohodlně. Hlasování: Hlasování: OK mall.


Ta nejlepší hračka pro horké letní dny! Novinkou je pistole NERF opakovačka. V nabídce jsou i sety pro více hráčů a náhradní Nerf pěnové náboje. V rozsáhlém sortimentu zbraní NERF jsou zařazeny i vodní pistole , u kterých děti zažijí jistě spousty legrace. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Alltoys, Hasbro, Lamps a dalších. Pistole NERF Fortnite TS je inspirována pistolí používanou v oblíbené videohře Fortnite a replikuje vzhled a barvy z této hry. Nerf Elite náhradní šipky ks Hodnocení. Existuje produktů.


Seřadit podle: Název, A až Z Důležitost Název, A až Z Název: Z-A Cena: vzestupně Cena: sestupně Filtrovat Zobrazení 1-z položek Aktivní filtry. Nafukovací vozidlo ve tvaru kosatky. Kosatka má dvě pevná držadla pro pohodlné uchycení. Užij si spoustu zábavy a příjemného osvěžení v horkých letních dnech. Dětské zbraně - Wikyhračky.


Sada deseti kusů bezpečných, netoxických a hypoalergenních pastelek umožňuje vytvářet dokonalá umělecká díla na vanu obklady i tělo. Navíc se velice snadno smývají.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice