Vyhřívací pás na záda

Pás lze srolovat a používat také jako límec na krk. Komfortní a jedinečný elektrický vyhřívací pás z velice pohodlného příjemného prodyšného materiálu (hebký plyš). Dokonale prohřeje záda , břicho, ale i jinou část těla. Prospěšný na citlivé, bolavé sva.


Vytváří příjemné teplo, uvolňuje napětí a bolest.

Komfortní elektrický vyhřívací pás z velice pohodlného příjemného prodyšného materiálu. Elastický zahřívací pás na záda s vlnou. Bederní pás Lombaskin pro trvalé nebo občasné nošení přímo na kůži nebo na oblečení.


Využijete ho i při menstruačních bolestech nebo zácpě. Tento pás vám pomůže ulevit od bolesti. Díky vyhřívacímu pásu Sanitas SHK budete moci uvolnit všechna ztuhlá místa na těle.


Pás má flexibilní použití, takže není problém jej použít tam, kde právě potřebujete.

Nastavitelnost teploty do stupňů a příjemný fleecový materiál je samozřejmostí. A vyhřívací pás je přímo nepostradatelný společník na chladné zimní dny, kdy se pohodlně usadíme do křesla před telku popíjející teplý čaj, a zároveň cítíme příjemné teplo z topného infračerveného pasu. Vyřízeno obvykle během dnů - vyhřívací podložka Prima do postele 1x 75cm, vyhřívací podložka pod.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrické podložky na prohřátí částí těla.


Zahřívací dečka vytváří příjemné teplo, uvolňuje napětí a bolest zad a šíje. Trpíte na bolesti za ústřel páteře, revmatizmus nebo záněty ledvin? Teplotu si můžete nastavit na stupně, pás disponuje i funkcí automatického vypnutí po minutách.


Nahřívací plyšák s třešňovými peckami. Termo obklad na krk a ramena - SJH 592. Přidat do oblíbených Porov. Kdo z nás v dnešní době tyto zdravotní problémy neřeší!


A jak si pomoci od bolesti okamžitě?

Naše babičky s důvěrou používaly tzv. Je vyroben z prodyšného fleecu. Porovnání cen ohrivaci pas na zada, srovnání cen ohrivaci pas na zada na portálu HLEDEJCENY. Vyhřívaný zdravotní pás SAVIOR je mnohem.


Detail produktu Zdravotnické potřeby. Měkká vyhřívaná deka z mikrovláken, na záda a na krk. Tvar přizpůsobený zádům a krku.


Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky Concept. To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás , nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky. Medisana HP46E vyhřívací dečka na krk a záda. Syntrox Germany elektrický pás na záda a břicho.


Zahřejte se pod pohodlnou a jemnou vyhřívací dekou, kterou vám nabízí společnost Sencor. Velkoobchod ZSZ Praha distribuje vyhřívací dečky. TEPELNÉ PRODUKTY, VYHŘÍVACÍ DEČKY Zdravotnické potřeby a zdravotní. Pás proti hrbení nebo revoluční magnetický pás pro zmírnění bolesti zad a správné držení zad. Rovnací pás na záda je originální pomůcka pro podporu léčení špatného držení těla, zejména u žen, dětí a mládeže.


Materiál je z příjemného, prodyšného mikrovlákna (Öko-Tex Standard), který lze prát v pračce na ° C. Díky odnímatelnému vypínači je možné čištění elektrické podušky v pračce. Poduška je vybavena bezpečnostním systémem. Elektronická senzorová technika zabraňuje přehřátí vyhřívací podušky na celé ploše.


Jemně prohřívá, uvolňuje svaly, pomáhá zbavit se bolestivých příznaků migrény a ischias. Ergonomická vyhřívací dečka na záda a pás Microlife FH 310. Vysoká flexibilita a žádné rušivé části uvnitř.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice