Výroba pístních tyčí

Výroba pístních tyčí

Výroba pístních tyčí a obalů. Zabýváme se také výrobou pístních tyčí a obal ů všech průměrů a neomezených délek. Revize zdvihacích zařízení. Rádi pro vás provedeme také revizní zkoušky pracovních plošin či nakládacích je.


Výroba pístních tyčí

Oprava pístnic na počkání. Těsnící prvky skladem – vlastníme CNC soustruh na výrobu těsnění. Tlaková zkouška hydraulických válců po opravě.


Prodej pístních tyčí ,honovaných trubek aj. Velkoobchod pístních tyčí a honovaných trubek pro hydraulické válce. Repase válců je běžně poskytovanou službou, která představuje výměnu těsnění , výměnu ok nebo ložisek až po výměnu pístních tyčí nebo pláště.


Můžeme je rozdělit podle rozměru venkovního. Bouchli jsme šampaňské na oslavu. Rozrůstá se nám výroba pístních tyčí. Spatřil světlo světa první tlumič vyrobený v KMCZ. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba REROSA - HYDRAULIKA, s. Položili jsme základní kámen našeho sídla v Pardubicích.


Mezi naše služby patří výroba čepů a bronzových pouzder. Další výhodou je vlastní obrobna a sklad chromovaných pístních tyčí , honovaných hydraulických trubek a těsnícího materiálu. Dále se zabýváme opravou a prodejem stavebních, zemních strojů typu UNC, UN, DH, lesní a komunální techniky, hydraulické ruky.


Dodáváme polotovary chromovaných pístních tyčí v provedení standardním, nebo v provedení se zesílenou chromovou vrstvou, případně v provedení se zvýšenou proti korozní ochranou. Polotovary trubek hydraulických válců dodáváme v provedení H nebo H9. VÝROBA A PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ. Wiseco, Wössner, Prox aj. V sortimentu hydraulického těsnění najdete těsnění pístu, pístních tyčí , statické těsnění a další.


Prohlédněte si náš katalog, ve kterém naleznete jednotlivé rozměry těsnění. Pokud máte jakýkoliv dotaz, můžete se na nás obrátit prostřednictvím kontaktního formuláře, anebo na uvedená telefonní čísla. Chromované pístní tyče se používají k výrobě základní pohyblivé části hydraulického válce. Tyče se vyznačují vynikajícími mechanickými vlastnostmi a bezkonkurenční odolností vůči korozi.


Uplatnění vodících a pístních tyčí je široké. Mají využití v mnoha oblastech lidské činnosti, jako jsou například stavební stoje, lékařské pomůcky a další. Pístní tyče jsou základní pohyblivou části hydraulického válce.


Nejpoužívanějším materiálem pro výrobu hydraulických pístních tyčí jsou ocel 20MnVa indukčně kalená ocel 42CrMo4. Standardem je pochromování vnějšího povrchu. Pro použití v hydraulice se používají tolerance průměru f(pro průměry do 20mm) a. Výměny poškozených ok.


Nový i opravený válec je řádně nalakován dle dispozic a přání zákazníka. Nové stroje Heyi: Profesionální výrobci a dodavatelé pístních tyčí v Číně, zabývající se hlavně zakázkovými a OEM službami. Pokud se chystáte koupit nebo velkoobjemový pístní tyč na zakázku za nízkou cenu, vítejte a získejte cenovou nabídku z naší továrny. Společnost Milan Klimeš – zámečnictví na Vysočině vyrábí závitové tyče, výroba závitových tyčí.


Závitové tyče a výroba závitových tyčí je nabízena v různých průměrech a různých velikostech podle požadavků našich zákazníků.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice