Vzduchové dělo pneuservis

Tlakové hustící dělo pro naskočení patky pneu. CE certifikát – nová generace hustících děl – r. Obutí pneumatiky bez vzduchového děla. This feature is not available right now. Please try again later.


Postup potřebný, když je bezdušová pneu vůči disku tak úzká, že nedosedají obě hrany tak aby šla nafouknout.

V pneuservisu se používá vzduchové dělo. V každém autě je zouvačka pneumatik do průměru kola 140cm, výkonný kompresor na Atm. Možnost doplnění o vzduchové dělo a přídavné rameno.


Prodám předváděcí pár strojů na pneuservis. Automatickou zouvačku s odklopem, s přípravou pro helper, zn. Vyvažovačka a zouvačka osobních automobilů. Zouvačka nákladních automobilů. Hydraulický zvedák osobních automobilů a dodávek do tun.


Toto vzduchové delo má svoju vlastnú tlakovú nádobu a trysky sú integrované do čeľustí pod uchyteným kolesom, takže vzduch smerujú okolo rafiku priamo do pneumatiky.

Ku každému modelu nazúvačky pneumatík je možné dokúpiť adaptéry pre uchytenie kolies motocyklov a tiež pomocné montážne ramená. Pomocné montážne rameno pre nazúvačku je pneumatické zariadenie. Stroje - Pneuservis bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V této kategorii najdete bazar strojů pro vybavení pneuservisu a autoservisů. Vybavení pneuservisu bazar. Jedná se o stroje, které byly použity například jako předváděcí, výstavní, nebo zápůjční. Vzduchové dělo na nárazové huštění pneumatik osobních, dodávkových a nákladních automobilů. Dělo uvolní naběhlý tlak a tím spolehlivě vytěsní pneumatiku na disku.


Speciální kategorii nářadí pro pneuservis představují takzvaná tlaková děla, které efektivně řeší nasazení – naskočení patky pneumatiky na ráfek. Pokud nemáte, na co kolové hlavice nasadit, neváhejte si vybrat z bohatého sortimentu pneumatických rázových utahováků. Příslušenství pneuservis Nejprodávanější. Sada pro uvolnění kola nákladního automobilu. Zvedák kol Wheel Assist.


Jsme specialisté na vzduchové podvozky Airmatic. Provozujeme autoservis, pneuservis.

Specializujeme se na vozy Mercedes-Benz. Prodáváme tlumiče, měchy, kompresory a další náhradní díly. Kompletní vybavení pro pneuservis a autoservis - VW MORAVA s. Od svého vzniku se naše firma zabývá prodejem spotřebního materiálu pro pneuservis. Na začátku náš sortiment. Filtry – kabinové, vzduchové , olejové i palivové.


Klimatizace – plnění, čištění, dezinfekce, servis. Více informací Pneuservis Brno. Přezujeme vaše pneu až do velikosti ráfku 23″ Používáme profe.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice