Zadělávací mísa s víkem

Tescoma Mísa s víkem GrandCHEF 24cm, 5. Mísa zadělávací masivní mísa , dobře těsnící víko, protiskluzová úprava, z prvotřídní. Zadělávací mísa s víčkem KAPA. Mísa je dostatečně hluboká, a proto ji můžete využít nejen na přípravu kynutého těsto, ale též na saláty, ke šlehání různých krémů nebo k nakládání a marinování mas.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt zadělávací mísa s víkem 4l.

Mísa usnadní práci zejména při přípravě kynutého těsta, kdy suroviny lehce zaděláme, přiklopíme víkem a odvzdušníme. Poté, co víko odskočí, je těsto vykynu. Velká zadělávací mísa o průměru cm.


Vyrobeno z nejjemnějšího karlovarského porcelánu od značky. Rádi byste plastové mísy s víkem do mikrovlnné trouby - objem l za. Bílá plastová zadělávací mísa - průměr cm.


Tato mísa Vám pomůže zadělat těsta na nejrůznější knedlíky,či buchty.

Detail produktu Do obchodu. Borosilikátové sklo odolné vůči žáru│pekáč s víkem │zapékací mísa s víkem. Plastová mísa bez víka o objemu litrů, která může sloužit k zadělávání těsta, přípravě salátů apod. V našem sortimentu můžete vybírat z celé řady zadělávacích mís různých velikostí.


Jistě oceníte skladné sady zadělávacích mís různých velikostí, které jednoduše vložíte do sebe a nezaberou Vám příliš mnoho místa. Při zadělávání kynutého těsta je příprava těsta rychlejší a po nakynutí se víko samo otevře a vy poznáte, že těsto je hotové. Při uchování salátů oceníte vzduchotěsné a vodotěsné víko - suroviny uložené v míse zůstanou dlouho čerstvé. Víko je možné použít jako talíř a mezi ním a mísou je silikonová guma, zamezující průniku vzduchu a vytékání vody z potravin. Materiál: jemný porcelán, silikon.


Masivní nerezové mísy s nbsp;dobře těsnicím víkem. Nerezové kuchyňské mísy GrandCHEFnbsp;jsou vynikající pro přípravu všech obvyklých mísených pokrmů. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. PH s gumou, mix barev.


Skladem Přidat k porovnání. Mísa skvěle poslouží na zapékání celého kuřete, vepřové panenky nebo francouzských brambor. Mísa prořezávaná velká, střední a malá.

Obal na květináč prořezávaný různých velikostí. Misky různých průměrů. Podložní mísa s víkem pro ležící pacienty.


Slouží k vyprazdňování moči i stolice ženy a zachycení stolice muže. Klasická zadělávací mísa ,která nesmí chybět v žádné chalupě. Velmi dobře snáší myčku. Práce českých keramiků. VARNÁ MÍSA OVÁLNÁ S VÍKEM.


Moučníky jsou bez námahy hned hotové. Od nejlevnějších Od nejnovějších. Pomůže při pečení i vaření.


UPOZORNĚNÍ: Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE,.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice