Zahradní sprcha se zásobníkem

Přestaňte snít o sprše se studenou vodou a pořiďte si zahradní sprchu. Vytoužené osvěžení budete mít kdykoliv k dispozici. Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI. Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody.


Díky tomu ji lze snadno přenést na požadované místo. Jedná se o menší přenosný model, což dokládá také velikost zásobníku na vodu, který má objem pouze litrů. Sprcha je tak určena spíše na nárazové umytí.


Nejrozšířenější typ venkovních sprch představují ty se solárním akumulačním zásobníkem , který tvoří jejich tělo. Vyrábějí se v různých objemech, takže je můžeme volit podle potřeby rodiny. O doplňování studené vody, jíž dokážou sluneční paprsky ohřát na až °C, se může starat i. Princip zahradní sprchy je velmi jednoduchý. Základem je černá nádrž, například su ve kterém se ohřívá voda. Povolením jednoduchého kohoutku napojeného na sud se sprchujete.


Pokročilejší variantu představuje solární sprcha , jejíž cena se pohybuje v řádech tisíců korun. A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody. Zahradní sprcha se hodí do každé zahrady – ať už k bazénu, nebo k osvěžení v horkém letním dni.


Vhodně zvolená sprcha se stane elegantním prvkem ve vaší zahradě. Položek k zobrazení: 63. Cenově dostupná solární sprcha se zásobníkem na litrů teplé vody.


Sprchu stačí jednoduše připojit na zahradní hadici. Dá se dosáhnout teplota vody do ° C. Solární energie vám zahřeje vodu v nádrži. Na sprše se nachází i. Hodí se také v případě, kdy nechcete, aby vám solární sprcha zbytečně stála na zahradě nebo u bazénu během celého roku.


Přenosné sprchy se vyrábějí z lehčích materiálů, aby se daly jednoduše přemísťovat podle potřeby. Sprchy o objemu až litrů jsou vhodné pro sprchování více osob po krátkou dobu. Takové sprchy při šetrném používání vody vydrží pro sprchování po dobu až minut. Pokud se bude ve sprše mýt.


Luxusní zahradní solární sprcha Marimex UNO l. Nebývalým objemem litrů se pyšní například tato zahradní sprcha UNO, která je ideální pro venkovní použití. Ohřev vody zajišťuje sluneční. Zařízení obsahuje zásobník vody tmavé teploměrné barvy, díky které se voda uvnitř ohřívá. Naše solární zahradní a bazénové sprchy objednáte, za dny vybalíte z krabice. Předejdete tím znečišťování vody v bazénu a snížíte spotřebu bazénové chemie.


Od přenosných se liší zejména větším zásobníkem na vodu, který je umístěný přímo v její konstrukci, a také možností oplachu nohou. Výhody: větší zásobník na vodu, takže je zahradní solární sprcha vhodná pro více osob, oplach na nohy, bytelnější konstrukce. Nevýhody: vyšší pořizovací cena. Vstup studené vody do sprchy je možný buď přes hadicovou rychlospojku, nebo přes kulový ventil, který ale není součástí dodávky.


Zahradní sprcha se zásobníkem

Spotřeba energie je zanedbatelná – kolem 30–W. Na trhu je celá škála zahradních sprch. Vhodným doplňkem vaší zahrady se může stát solární sprcha.


Má jednoduchý design, který esteticky zapadne do každého typu zahrady, nebo vhodně doplní váš bazén.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice