Zahradní hadice 40m

Zahradní hadice 40m

Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice. Box na hadici nebo vozík na hadici. Ideální naviják na zahradní hadici do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování hadice.


Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je buben opatřen otočným držákem. Levné hadice na vodu a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu!


Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice , na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní.


Po použití krátce zatáhnete, čímž uvolníte aretaci a naviják plynule navine hadici zpět do bubnu. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Zakoupeno v Mountfield.


Hozelock Rozpínací zahradní hadice m. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic. Jestliže ještě žádnou nemáte, doporučujeme pořídit hadici v kompletu s vozíkem nebo navijákem. Elegantně řešený naviják do dílny, nebo garáže. CARAT zesílená - vyrobeno z měkkého PVC s vyšší gramáží a pevností.


Navíjecí buben je z odolného plastu. UV zářením a zamezuje usazování řas 2. Popis: Trojkanálová zavlažovacia hadica pre nový inovatývny spôsob zavlažovania. Záhradné hadice ) Hodnotenie produktu:.


Vyznačuje sa s úspornym a hlavne so šetrným spôsobom zavlažovania. Hadice z kvalitných materiálov, na slnku neblednú, obstoja aj pri používaní v tých najnáročnejších podmienkach. Perfektne sadnú do ruky, nelámu sa a držia tvar. Nejdůležitější vrstvou zahradní hadice je tkané armování. Zahradní hadice a hadicové vozíky koupit o objednat u OBI.


To zajišťuje, že hadice je flexibilní, tvárná, odolná proti tlaku, tvarově stabilní, nepřetáčí se a neláme. V závislosti na účelu a kvalitě existují nejrůznější druhy armování. Maximální nároky splňují příčné armování nebo spirálovité pletené tkaniny.


VALMON Premium SACÍ hadice , sací SETY Hadicové spojky ARAG. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může bez problémů proudit. Skladem - ihned k odběru.


ELGO zahradní hadicový naviják s hadicí (15m) a postřikovací pistole, kompletní set, LHK1. Cena: 76Kč Cena bez daně: 63Kč. Hlídat cenu Přidat recenzi Produkt vám dodá: 1 zákazníků doporučuje obchod Doprava od 1Kč. Další nabídky od 6Kč.


Hadice s tlakovou kostrou určená pro všeobecné použití: rozvody vody a jiných kapalin, zahrádkářství, zemědělství, domácnostech, průmyslu. Doporučený maximální pracovní tlak: bar Velmi dlouhá životnost. Na trhu najdete hadice různých délek, průměrů a materiálů. Vyplatí se investovat do koupě kvalitní hadice , která vydrží déle jak jednu sezonu.


Dokoupit lze také praktické doplňky, které zjednoduší manipulaci s hadicí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice