Žebrovaná trubka

BERTRAMS Žebrovaná trubka 2mm 50cm. Přivařená žebra zvyšují tepelnou účinnost. Firma ŽEBROVANÉ TRUBKY ŽABA s. WAVIN trubka žebrovaná ULTRA-R. Velkoobchod hutním materiálem FERONA a.

Podélně žebrovaná trubka , žebrovaná trubka , Tubo alettato longitudinalmente, Longitudinal finned tube, Längstberippte Rohre, продольно оребренная труба PARS Děčín s. Dodavatel hutních výrobků a polotovarů, součástí strojů a zařízení. Navíjené žebrované trubky. SGG“ - max teplota 4ͦ C, materiál žebra je hliník, základní trubka z libovolného obrobitelného materiálu.


SG-F“ - běžné použití tam, kde je požadavek na částečné zesílení stěny základní trubky. Vestavěná žebrovaná trubka využívá štěrbinovou vloženou technologii, stabilizovanou ze stabilní konstrukce, pevně zapuštěná, tažná síla nejméně 70N, povolená teplota média až do 4° C, se silnou teplotní odolností a odolností proti teplotním šokům, široce používaná v. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Běžná cena: 7Kč Cena: 6Kč EUR: 2EURDetail Koupit.

Přidat do oblíbených produkt ů Přidat do porovnání. Skladem - termín dodání 1-pracovní dn. Všude, kde je zapotřebí výměna tepla v průmyslových výrobních procesech, předvedla eliptická. Nepříjemné spaliny je třeba odvést. Aby odolala vysokým teplotám spalin, je trubka chráněna vrstvou žáruvzdorného laku černé barvy.


Kromě Žebrovaná trubka záření má FTR jiné významy. Jsou uvedeny na levé straně. Přejděte dolů a klepnutím na tlačítko je prohlédněte. Pro všechny významy FTR klepněte na více. Pokud navštěvujete naši anglickou verzi a chcete zobrazit definice Žebrovaná trubka záření v jiných jazycích, klepněte na jazykovou nabídku v pravé dolní části.


Výrobek vznikl pomocí plazmového svařování. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Scan-line - Mistr mezi kamny! Je určeno pro svodná potrubí pod budovami, stokové sítě a tam, kde je vyžadována vysoká pevnost a odolnost materiálu.


Doporučená cena výrobcem s DPH: 6Kč : Ušetříte: Kč : Vaše cena s DPH: 6Kč: Vaše cena bez DPH: 5Kč: ks Koupit zboží. Dostupnost: Obvykle do 5.

Běžné a levné kouřovody mají tloušťku stěny pouhých mm a výdrž při intenzívnějším používání kamen asi roky, než se propálí. Ještě dříve začnou většinou intenzivně rezivět. Ke špičkovým kamnům HS Flamingo je vhodné zvolit rovněž špičkové kouřovody. Kouřovody německé společnosti Bertrams jsou i přes svoji kvalitu cenově velmi výhodné a. Potrubní PP žebrované Ultra-Rib tuhost SN 10. Trubka má dvoustěnnou konstrukci.


Vnější stěna je zvlněná a vnitřní hladká. Obě stěny jsou vzájemně spojeny během etapy vytlačování a tvoří kompaktní konstrukci. Výhody nákupu u nás Postup vyřizování objednávky Termíny.


Kč (e-shop) Ktrubka korugovaná 500-6m - SNPP - Specifikace.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice