Zahradní kohout nezámrzný

Zahradní kohout nezámrzný

Pokud při prvních mrazech z takového kulového kohoutu nevypustíte vodu, vždycky v něm zamrzne. Jde hlavně o to, že při vypouštění vody (před příchodem prvních mrazů) z takového kulového zahradního kohoutu zůstane v prostoru mezi koulí a tělem kohoutu voda , která jej může při zmrznutí poškodit. Popis: Niklovaný kulový kohout zahradní s ocelovou pákou. Provozní teplota: 65°C.


Zahradní kohout nezámrzný

Nezámrzný zahradní kohout. Hodnocení produktu:. Zahradní kohout , v provedení s pákou je vyroben z vysoce kvalitní poni. Mrazuvzdorný zahradní ventil i pro zimní období 2mm - 5mm.


Elastické tělo kohoutu je odolné vůči prasknutí při zmrznutí vody v. Kulový zahradní kohout mrazuvzdorný ARCTIC. Po použití ihned provedeme vypuštění vody viz předchozí. Výrobce VIR - Valvoindustria Ing.


Zahradní kohout nezámrzný

DNs kolíkovou rukojetí ( mrazuvzdorný ventil, zahradní nezámrzný ventil). Odtokové těleso se namontuje po dokončení vnější stěny, délka 4cm. Jmenovitý pracovní tlak: PN Rozsah prac. Nepostradatelný pomocník pro Vaši zahradu, který.


TIEMME zahradní kulový kohout EOLO – mrazuvzdorný – PN ISO 22. Ventil obsahuje zpětnou klapku. TECNOVIELLE zahradní kulový kohout – mrazuvzdorný do – °C. KEMPER nezámrzný zahradní ventil.


Zahradní kohout nezámrzný

Popis produktu NEZÁMRZNÝ VENTIL SEPP-EIS. Od mrazů si sice můžeme na několik měsíců oddechnout, ale zima za několik měsíců opět udeří. Venkovní kohout se po uzavření vody uvnitř a uvolnění výpustného kohoutku též otevře, aby v potrubí, náchylném k zamrznutí, nezůstala žádná voda. Kohout jako ozdoba Do exteriéru lze zabudovat jednoduché kulové zahradní kohouty, na nichž se vypouštění a zavření vody ovládá páčkou nebo otočným plastovým nebo kovovým „motýlkem“.


Odolný vůči prasknutí ledem při zamrznutí vody. Tělo z mosazi a PP kopolymeru. Maximální provozní tlak PN 16. Pracovní podmínky -÷ 75°C. Polar II ventil nezámrzný.


Možnost ovládání klíčkem (kontrola odběru vody) nebo rukojetí Comfort do zabudování do stěny. Průměr vrtaného otvoru: mm. Armatury jsou vždy dodávány s oběma rukojetěmi - jak.


Doporučení (údržba) - Dopručujeme provádět jednoduchou pravidelnou údržbu. V každé předzahrádce se instaluje nezámrzný vodovodní kohout. WC, také zahradní ventil , který nechybí u bytů v prvním. Její regulaci zajišťují stanice Meibes , jež jsou umístěny v každé bytové jednotce.


Sedlo ventilu je mrazuvzdorné ve zdivu pro tloušťku zdiva 2- 5mm. Nucené přivzdušnění k automatickému vyprázdnění armatury při každém uzavření. Instalace stěnové průchodky během fáze hrubé stavby. Dodatečné zkrácení na přesný konstrukční rozměr. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Kompletní armatura k dodatečné montáži s přivzdušňovačem potrubí, konstr.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice