Zahradní kohout

Kulový kohout 1“ zahradní , s výstupem na hadici. Popis: Niklovaný kulový kohout zahradní s ocelovou pákou. Provozní teplota: 65°C. Dvouramenný zahradní kohout , Cena: 497.


Zahradní kohout

Navíc zahradní ventily za trvale nejnižší ceny. Kč Koupelnové Vybavení. Klum, Kohout zahradní pro. Dodává se s hadicovým šroubením.


Zahradní ventily, přímé ventily, šikmé ventily. V praxi je poniklovaný mosazný zahradní kulový kohout umístěn na vnější straně. Mrazuodolný zahradní kohout vodu BUGATTI Alaska.


Vypouštěcí a napouštěcí ventil s otočným ramínkem,mosazný zahradní ventil, kulový ventil zahradní. Prodám nádrž na dešťovou vodu. Retro ventil s rozetou, dračí hlava - bronz CH123. Kč (vč. DPH) ks skladem ZDE.


L kanistry, IBC nádrže a vše co má 50mm víčko. Ve víčku je závit, lze našroubovat vše se stejným závitem. Cena s kohoutem jako je na foto 360kč. S jakýmkoliv jiným kohoutem cena na dotaz. Originální německý výrobek.


Zahradní kohout

Redukce pro IBC kontejner. Oproti levnějším variantám disponuje. Pro pohodlnou obsluhu zahradních hadic a přívodu vody, doporučujeme pořídit kvalitní zahradní kohoutky nebo ventily. Nabízíme spojky s regulačním ventilem, které umožňují nastavit množství průtoku vody nebo přísun vody v hadici uzavřít.


Spojku lze využít také ke spojení dvou hadic dohromady. Dvou cestné ventily umožňují připojení dvou hadic najednou a není. Nádrže se také soušasně napustí, pokud máte například svod z okapu pouze do jedné z nich, nádrže fungují jako spojená nádoba. Kulový zahradní kohout mrazuvzdorný ARCTIC 2VIR. Odolný vůči prasknutí ledem při zamrznutí vody.


Zahradní kohout

Tělo z mosazi a PP kopolymeru. Maximální provozní tlak PN 16. Pracovní podmínky -÷ 75°C. Doporučení (údržba) - Dopručujeme provádět jednoduchou pravidelnou údržbu. Umělecké kovářství Treml Vám nabízí kvalitní, umělecky zpracovaný stojan na zahradní kohout.


Nezámrzný zahradní kohout. Kulový uzávěr k oběhovému kolu Cena bez DPH: 2Kč Pumpa BUG3V Kulový uzávěr. Detailne propracován zahradní kohout určen do exteriéru. Povrch mosazného kohoutku je hladký a lesklý. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Těsnění: PE polyetylen - pěna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice