Zapékací mísa tescoma

Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Akce 2Kč (vč. DPH) 2Kč (vč. DPH) Skladem -. Mísy, ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot.


Vynikající pro pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Vhodné do všech typů kuchyňských trub včetně mikrovlnné, ledničky, mrazničky a do myčky.

Vyrobeno z prvotřídního silnostěnného porcelánu. Ideální k pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Zapékací mísy a pekáče z lety prověřených i trendy materiálů. Nejlepší večeře jsou ty, na jejichž přípravu stačí jeden pekáč či zapékací mísa.


Může být ze žáruvzdorného skla, keramické, smaltové nebo silikonové. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Zde naleznete velký výběr zapékacích misek firmy Tescoma.


Tescoma nabízí široký sortiment zapékacích misek.

Naleznete zde výběr plechů na pečení, kuchyňských doplňků pro pečení. Great discounts and savings on top home brands. Free delivery with Prime! Deals Everyday for Your Kitchen and Home. Pekáče a zapékací mísy značky TESCOMA.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dodání do druhého dne - z pohodlí vašeho. Oválná zapékací mísa ULTIME Burgundy granátová červená x 25cm - Emile Henry. TESCOMA pekáč na kuře s přílohou DELÍCIA ø cm. Keramický hrnec tajine Emile He.


Mísa v neokoukané červené barvě, vnitřní stranu tvoří krémová barva. Držadla oceníte pro pohodlnou manipulaci. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. FÖLJSAM Forma na pečení, 24. Varné sklo se vyznačuje tím, že vydrží velmi vysoké teploty bez jakéhokoliv poškození, proto se skvěle hodí pro výrobu skleněných pekáčů.


Pokud ve své kuchyni skleněné pekáče nebo zapékací mísy ze sklad s víkem postrádáte, tak si je můžete snadno pořídit v našem e-shopu. Cena s DPH: 3Kč Běžná cena: 6Kč: Ušetříte: : Re. Na objednávku 4-dní.

Find out all the details about the product line Presto ! We use cookies to give you the best experience on our website. I věc z druhé ruky může dobře sloužit. Doporučuje nás zákazníků. Vyberte si z kategorie pekáče a zapékací mísy Tescoma. Právě tuto možnost přináší značka Lamart na trh s kuchyňským nádobím.


Naším výhradním zájmem je spokojenost zákazníka ve všech p. Objednací kód: MASBT048. Mísa čtvercová z borosilikátového varného domácenského skla. Sklo je hladké, neporézní a dokonale průhledné.


Lze použít v mikrovlnné troubě. Lze mýt v automatické myčce. Lze uchovávat v chladničce i mrazáku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice