Zahradní hadice s navijákem

S navijákem na hadici – jsou k dostání s praktickým navijákem , pomocí kterého lze hadici snadno, rychle a bez zamotání navinout. Je velmi skladná a lze ji jednoduše přenášet. Hadice s vozíkem – umožňuje komfortní převážení, navíjení a uskladnění hadice za pomocí pojízdného vozíku. Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice , na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo.


Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní. DMS Germany GST20B zahradní hadice s navijákem m. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice. Box na hadici nebo vozík na hadici.


Pro upevnění na stěnu, stro. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic.


S navijákem jsem celkem sppokojený, nicméně jsem jej nyní zakoupil podruhé, neboť u předchozího stejného typu se porouchal plastový držák na navijáku. Jinak jsem zaznamel jen nepatrné problémy se zajížděním cca posledního metru hadice , což se mnohdy dalo odstranit vytažením cca 5-metru hadice a novým navinutím. V našem e-shopu naleznete široký výběr zahradních čerpadel různých typů, hadic s navijákem a příslušenství pro zalévání. Ideální naviják na zahradní hadici do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování hadice.


Popotažením hadice se západka aretace uvolní a hadice se navíjí zpět do bubnu. Zahradní čerpadlo pro vaší zahradu. Praktický vozík s navijákem na zahradní hadice se dodává s hadicí ? Dalším trhnutím se opět započne. Naviják na hadici KÄRCHER CR 7. Tento naviják hadice je určitě ideální volbou , jak si zalít zahradu efektivně a účinně. Všechno nabízené zboží máme skladem.


Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Pro připojení hadice je pevně na svém místě. Odolný vůči korozi a korozi. Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech.


Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete. Hadicový buben na kloubu otočném o 180°. Výhodou je komfortní vytahování hadice s minimální silou, její aretace v libovolné pozici a následné rychlé automatické navíjení zpět do bubnu. Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice ! Inovační systémy úschovy zahradních hadic KÄRCHER stanovují nová měřítka funkčnosti, designu a kvality.


Zahradní hadice s navijákem

Moderní vozík na hadici umožňuje rychlé navíjení a odvíjení hadice bez manuálního vedení a při minimální potřebě místa. Automatický řádkovač hadice , naviják na zeď se zahradní hadicí 10m 20m, navíjecí buben s hadicí na vodu do myčky garáže dílny. Jestliže ještě žádnou nemáte, doporučujeme pořídit hadici v kompletu s vozíkem nebo navijákem. Příslušenství: rychlospojky s přípojkou na vodovodní ventil. Vozíky na hadice ) Hodnocení produktu:.


Samonavíjecí vysokotlaká zahradní hadice 30m s navijákem - XBWAHProfi. Velká kola pro snadnější manipulaci, zajišťující stabilitu na všech typech povrchů. Hozelock Vozík s navijákem. Dodává se s rychloupínacím konektorem hadice . Snadná montáž bez použití nářadí. Záruka Dodací lhůta: do 3. Bradas AG1je pevný a stabilní buben na zahradní hadici s možnosti návinu až 50m hadice.


Snadno vyjmutelný z montážního úchytu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice