Zahradní umyvadlo na zeď bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě. Zahradní výlevka na zeď. Dnes můžete pořídit bytelné litinové zahradní umyvadlo , nebo zahradní výlevku, kterou připevníte do plotu z tvarovek.


Prodám zahradní hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Vady povrchu, otlučená barva poškrábané. Je potřeba obrousit a přetřít, aby nedocházelo k oxidaci hliníku.


Při platbě převodem doprava zdarma. Je vyrobeno z hliníkové slitiny a dodává se, se zlatým patinováním. Rozměry 710x425x225mm, hmotnost 9kg.


Doba dodání: dostupný do dnů Aquapass naviják na hadici. Vodovodní kohoutek pro zahradní umyvadlo 1se stříbrnou patinou. Nábytek - Jika umyvadlo bazar. Patří sem volně stojící umyvadla, plastová umyvadla na zeď nebo ke stěně, s imitací dřeva, z nerezu, hliníku, přírodního kamene, betonu.


Zahradní umyvadlo na zeď bazar

Inzerát Litinové umyvadlo v okrese Děčín, cena 700Kč, od MP na Sbazar. DIONIZ plastové zahradní umyvadlo - imitace měď (v.x š.x h.25cm), váha 5kg Vzdálenost od vrcholu umyvadla po střed otvoru pro kohoutek je 2cm. Možno zavěsit na zeď , či postavit.


ZAHRADNÍ UMYVADLO MALÉ. Malé zahradní umyvadlo , vhodné jako dekorace, popřípadě držák na květiny. Mísa na vodu z šedé litiny barvy černé. Umyvadlo obsahuje kohoutek a hadičku.


Zahradní umyvadlo na zeď bazar

Doporučené příslušenství k nostalgické pumpě. Nástěnné umyvadlo se z. Stylový doplněk, který bude Vaší zahradě slušet! Možnost využít i jako dekoraci k všestrannému využití. Nabízím k prodeji historické, již starožitné litinové umyvadlo na zavěšení na zeď či konstrukcí.


Do Prahy lze po dohodě dovézt. Změnili jsme sanitu v RD. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zahradní umyvadlo na zeď bazar

Originální zahradní dekorace z různých materiálů, které vás chytnou za srdce. Dekorace máme skladem za skvělé ceny. S výběrem vhodné dekorace vám rádi pomůžeme ještě dnes. Obraťte se na profesionály v oboru zahradních dekorací s důvěrou.


Aquadeska Anička na zeď se zdobením.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice