Zahradní zavlažovač

Vhodně zvolený zavlažovač nahradí konev či zahradní hadici. Nechejte za sebe pracovat zavlažovač ! Vyberte si ze široké škály zavlažovačů pro zavlažování vašeho trávniku. Při sestavování závlahy zahrady si je třeba vybrat ten pravý zavlažovač ,který zaručí,že zavlažování bude fungovat perfektně a voda se dostane právě tam, kam je potřeba.


Levné zahradní zavlažování - velký výběr naleznete online na BauMax.

Doručíme do hodin. Zavlažovače koupit o objednat u OBI. V naší obchodní síti jsou k dispozici zahradní postřikovače, které jsou umístěny v zemi, stejně jako nad zemí.


Jsou určeny na zalévání trávníku a větších ploch pod stromy. Jejich výhodou je, že když se nepoužívají, ukrývají se mezi stébly trávy, což je činí neviditelnými. Jeho dosah je nastavitelný v rozmezí až m. Disponuje výstupními tryskami, intenzitu zalévání lze upravit a to regulátorem průtoku vody.


Inteligentní zahradní zavlažovač obsahuje nastavitelných trysek, které můžete ohnout tak, abyste zavlažovali přesně to, co chcete.

Automatický zahradní zavlažovač se připoji pomocí rychlospojky přímo na zahradní hadici. Poté stačí otevřít přívod vody, tlakem vody se zavlažovač začne sám otáčet a rozstřikuje vodu. Výhodou je, že zavlažovač lze pokaždé umístit na jinou část zahrady, která je právě potřeba zalít. The Screen Absorber Solar Air Heater!


Easy DIY (full instructions) - Duration: 12:59. Hliníkový oscilační postřikovací zavlažovač je výborný a vysoce efektivní pomocník při zavlažování zahrady nebo trávníku. Přenosný zahradní rozstřikovač vody.


Zahradní rozstřikovač, zavlažovač. Na hadice připevněte zahradní postřikovače a zalévací tyče, abyste mohli proud vody lehce regulovat. Na velké i malé plochy lze rozmístit kompletní zavlažovací systémy , které pohánějí řídicí jednotky pro zavlažování. Skvělý otočný zavlažovač vám pomůže dokonale zalít zahradu nejen v parných dnech.


Pomocí rychlospojky připojte zavlažovač na zahradní hadici, pak už stačí jen zapnout vodu, a zavlažovač sám začne rozstřikovat vodu a otáčet se. Připojte zavlažovač k zahradní hadici pomocí konektoru rychlospojky nebo závitu. Před připojením zavlažovače k hadici mějte vždy zavřený přívod vody, aby nedošlo ke zranění.


Nastavte potřebný náklon trysek. Poté, co je všechno pevně nastaveno, otevřete přívod vody a zavlažovač se tlakem vody sám uvede do chodu.

Po skončení zalévání zastavte zavlažovač. Pro ty z Vás, co rádi udržujete doma svoji zahradu s travnatou plochou, tu máme šikovného pomocníka. K produktu stačí jednoduše zapojit hadici, pustit vodu a máte po starostech. Zahrádkáři oceňujií snadnost použití ve sklenících a záhonech. Každý rok položíte přímo k rostlinám.


Kropící část se skládá ze tří trysek, které lze nastavit směrem. Zde najdete zahradní produkty pro zavlažování, které jsou snadné na používání a nutně nevyžadují odbornou práci instalační firmy. Komponenty v této řadě jsou vhodné pro zahradní hobby projekty. Sortiment je nenáročný na instalaci, ovládání a údržbu. Skladem (ks) Původně: 3Kč Ušetříte.


Smršťovací zahradní hadice s profi pláštěm m - červená.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice