Zahřívací láhev

Láhev na horkou vodu ve svetru s motivem slona o rozměrech × 15. Má léčivé vlastnosti a při použití ve formě obkladu může přinést úlevu od bolesti. Zmírňuje bolest a doporučuje se na pomocnou léčbu teplem. Je plně vodotěsný s objemem litry.


Zahřívací láhev ČESKOSLOVENSKO čsla TERMOFOR. Hodnocení (0) Recenze Zatím zde nejsou žádné rec.

Našli jste na těchto stránkách správnou odpověď k výrazu zahřívací láhev ? Za každou zmínku budeme velice vděční. Vybrat si můžete z různých vzorů. Ať jsi muž, žena, dívka či mladík s knírem i bez něj, podpoř s námi osvětu ohledně rakoviny prostaty a zdraví muže celkově.


Knírek si můžeš dát na tričko, placku, tašku, kryt na telefon nebo na co chceš, akorát pod nosem si jej musíš vypěstovat sám ;). Termofor 2l zahřívací láhev. Rozměry 3x 1mm.


Hřejivá termoláhev s těsnícím uzávěrem, v měkkém plyšovém obalu.

Roztomilá kukadla ozdobí nejen dětská trička, tašku nebo polštářek. Udělej radost svým blízkým, nebo i sobě! Animované koťátko vypadá dobře na všem! Láhev (nespisovně flaška z německého die Flasche, přípustná je i pravopisná varianta lahev, vojenská polní láhev se nazývá také čutora, nespisovně feldflaška – das Feld – něm.


pole) je malý dutý zásobník s přístupovým otvorem, úzkým hrdlem a širším tělem. Tuto perfektní pomůcku znali již naše babičky a dodnes je velice žádaná. Plní se horkou vodou a používá se u všech zdravotních problémů kde potřebujeme aplikovat dlouhodobě teplo.


Nebo se dá použít jen k prohřátí do postele Uvedená barva je ilustrativní. Cena: 1Kč s DPH = Kč bez DPH (běžná cena 1Kč, ušetříte tedy Kč) 104. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma zahřívací láhev. Ušetříte tak čas i peníze. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu zahřívací lahev.


Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Snažíme se postupně vlastními silami také rozšiřovat slovník, kdyby však. Děkujeme za pochopení. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Gumový termofor slouží jako zahřívací láhev.


Jak se účinně zahřát v mrazivých zimních dnech? Jak sami uvidíte, výběr je velmi různorodý.

Nahříváme ve vodě, parou, v mikrovlnné troubě apod. Délka přiložení se odvíjí od trvání bolesti. Vhodný na bolesti kloubů, břicha, svalů, při menstruačních potížích atd. Reklamní zahřívací láhev AALBORG zabalená do svetrového vaku v severském designu.


Tuto pomůcku a další praktický sortiment naleznete v kategorii Nástroje a pomůcky. Láhev je ideální do zimního počasí a vejde se do ní 3ml. S očkem na pověšení a dobře těsnícím šroubovacím uzávěrem. Slouží k nahřátí (chlazení) různých částí těla.


Plastový uzávěr hrdla.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice