Zavařovací víčka twist

Zavařovací víčka twist

Možnost velkoobchodních odběrů za individuální ceny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kvalitní twist off víčka z kvalitních materiálů. Vážení zákazníci, rádi bychom vás ujistili, že jsme nadále v. Tabulkové zobrazení × Kč. Zavařovací sklenice šroubovací Twist.


Použití víčka se šroubovací sklenicí na zavařování Twist nebo Gastro o vnějším průměru hrdla 1mm. Víčka zavařovací Omnia 8 20ks velká. Ubrousky LINTEO Baby softcream ks.


Prodáváme zavařovací sklenice, plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Prosím, použijte minimálně znaky! Víčko na sklenice s medem Vilík Uložit ke srovnání.


Zavařovací víčka twist

Plech, balení po 10ks. Barevné víčka zvýrazňují chuť a bohatost interiéru každé plné sklenice. Ideální pro domácí pochutiny přímo ze sadu a zahrady.


Sklenice zavařovací OKURKÁČ. Rozměry: objem 7l, pr. Sada kusů zavařovacích Twist víček velikosti s motivem zeleniny. Je vyrobeno z hliníku. Balení obsahuje ks.


Zavařovací víčka twist

Barva bílá (dle dodavatele). Ekotwist - kovová víčka Twist Off. V ČR a jiných evropských zemích působíme od r. K zavařování také patří další pomůcky, které Vám ušetří spoustu práce - například hlavy na otvírání víček, násypky pro snadné plnění zavařovacích sklenic. KOTCE, BOUDY, POTŘEBY PRO PS.


Dostupnost: Do dnů. Nabízíme víčka na zavařovací sklenice. Mám dotaz,týkající se víček twist. Tyto víčka ,se hledají dle obsahu sklenice,já například nemůžu najít víčka ,dle rozměru.


Zavařovací víčka twist

U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. TWIST (8ks) obje8m. Cena: 1Kč s DPH. Máte v košíku zboží, které bude po přihlášení vymazáno. Sháním zavařovací víčka Twist.


Poptávka byla vložena dne: 23. Platnost poptávky: 23. Kontaktní osoba: Vymazalová. Porovnání cen zavarovaci vicka, srovnání cen zavarovaci vicka na portálu HLEDEJCENY.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice