Zrcadlo do koupelny na míru

Vyrábíme zrcadla na míru do jakéhokoliv interiéru. Nejčastěji dodáváme zrcadla do koupelny , do chodby, do šatny či do ložnice. Instalujeme také zrcadlové stěny. Jsme schopni nainstalovat zrcadla až do délky metrů.


Zrcadlo do koupelny na míru

Na riziková místa dodáváme zrcadla polepená bezpečnostní fólií. Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte. Zrcadel není nikdy dost: prosvětlí místnost, slouží jako krásná dekorace a samozřejmě se do nich můžete občas i podívat.


Prozkoumejte náš široký sortiment zrcadel za příznivé ceny a najděte si to své, ať už je to třeba nástěnné zrcadlo nebo zrcátko na toaletní stolek. Je to velice jednoduché. Zaregistrujete se na první stránce, vstoupíte do plánovače, který vás jednoduše navede, vytvoříte svůj projekt a současně vidíte hned i cenu. Následně vlastní projekt uložíte, odborný prodejce objednávku zkontroluje, aby nic nechybělo, a pak už jen přijdete do prodejny podepsat objednávku. Správně zvolené zrcadlo dokáže s vaší koupelnou udělat divy.


V SIKO nabízíme klasická zrcadla, která jsou řezaná ze zrcadloviny, pro luxusnější vzhled se zrcadla zdobí fazetou. Povrch zrcadla do koupelny je možné zdobit pískováním, což umožňuje tvořit různé motivy a vzory. Vyberte si takové zrcadlo do koupelny , aby potěšilo designem i vlastnostmi.


Taková zrcadla do koupelny působí decentně a sofistikovaně a přitom velmi efektně. Při koupy zrcadla do koupelny nezapomeňte na jeho řádné osvětlení. V našem Sklenářství Praha Tomáš Klapka Vám zhotovíme zrcadlo do koupelny dle Vašeho návrhu a požadavků na míru.


Podobu výsledného produktu přizpůsobujeme individuálním požadavkům zákazníka. Koupelnová zrcadla opracováváme i dalšími technologiemi jako je broušení skla, vrtání skla nebo výřezy do skla. Nad zrcadlem bude umístěno světlo GoodMorgen z IKEA. Každou zakázku řešíme individuálně na míru.


Výroba zrcadla na míru do koupelny , které bude nalepené na dlaždičkovém obkladu nad umyvadlem a přizdívkou. Po telefonické domluvě můžete přijít k nám na dílnu, kde sklo na počkání řežeme, brousíme, vrtáme, vyřezáváme a leštíme. Platit u nás můžete kartou nebo hotově.


Zrcadlo do koupelny na míru

ZRCADLO NA MÍRU V RÁMU NA PŘÁNÍ. Osvětlení zrcadla do koupelny. Lampy nad zrcadlo jsou potřebné především proto, že když stojíme před zrcadlem, často stíníme světlu z hlavního zdroje, což vytváří nežádoucí stíny na tváři. Abyste tomu předešli, použijte v koup.


Moderní zrcadla do koupelny za super cenu. Je sice pravda, že vám neporadíme, kde najít kouzelná zrcadla, ale ta krásná a nadčasová zrcadla do koupelny najdete v Keraservis! Můžete vybírat z mnoha typů, velikostí, provedení a také s dalšími přídavnými funkcemi.


Zrcadlo do koupelny na míru

Ať už vyznáváte minimalismus a hledáte obyčejné kruhové. Koupelnu Vám připravíme na míru dle Vašich přání a potřeb. Nebudeme se pasovat do žádné omezující šablony.


Základem naší práce je poctivé řemeslo. Ke kvalitně odvedené práci Vám přidáme naše rady a zkušenosti pro Vaši koupelnu. Zajistíme Vám návrh koupelny a vizualizaci. Obchodní vztahy, které jsme za ta léta získaly využijeme i pro Vás a obstaráme Vám.


Zrcadlo do koupelny na míru

Vaše zrcadlo do koupelny na míru jsme také schopni ozdobit např. Zatímco do koupelny se hodí spíše menší kusy, ve kterých můžeme obvykle zkontrolovat jen náš obličej, do hal a předsíní se hodí spíše větší zrcadla, kde vidíme celou postavu. Vedle velikosti pak záleží také na formátu. Lépe řečeno, bude-li vaší volbou zrcadlo do předsíně nástěnné nebo samostatně stojící.


KROK Rozměry zrcadla maximální rozměr zrcadla je 315x225cm. Síla všech zrcadel je mm. Hrany zrcadla jsou zabroušené. Ochranná fólie Kč Bezpečnostní folie nalepe.


Pokud se chcete oprostit od mnoha problémů, které rekonstrukce koupelny přináší, zkuste rekonstrukci na míru s RAVAKEM! Nezáleží na tom, zda je vaše koupelna velká nebo malá – RAVAK nabízí řešení pro každou koupelnu. Stačí si jen vybrat jeden z devíti koupelnových konceptů. Dokážou nejen rozjasnit vaši tvář, když se díváte, jak vám to sluší, ale i opticky prosvětlit celou místnost.


Proto je neváhejte umístit nejen do koupelny či předsíně, ale úplně kamkoli, kde byste uvítali více světla či prostoru. Zrcadla, do kterých je radost pohledět.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Furnace decoking procedure

Písková filtrace bestway náhradní díly

Zapojení bojleru dražice